Вихідні принесуть сльози цим знакам Зодіаку / depositphotos.com

Астрологи розповіли про те, чого знакам Зодіаку слід очікувати на вихідних. Експерти кажуть, що двом 29 і 30 квітня принесе сльози і розчарування. 

Стрілець

Стрільцям буде важко через те, що вони взяли на себе занадто багато відповідальності і не справляються з нею. Можливо, у них зірветься якийсь важливий робочий проект або вони отримають серйозну догану від начальства. Ситуація, в якій опиняться представники даного знака Зодіаку, буде настільки неприємною, що змусить їх сісти і гірко ридати. 

Однак астрологи кажуть, що емоції, які вийдуть разом зі сльозами, змусять по-новому поглянути на обставини і допоможуть вирішити ситуацію. Не дарма ж кажуть, що якщо хочеться поплакати, потрібно дати волю емоціям, і потім полегшає. 

Відео дня

Риби

Ще один знак, який буде плакати на вихідних - це Риби. Представників даного знака Зодіаку чекає серйозна сварка з кимось із членів своєї сім'ї. Зірки кажуть, що причина - стара як світ. Це може бути конфлікт між поколіннями. Наприклад, дорослий чоловік дасть різку відсіч своїй матері, яка лізе в його справи зі своїми непроханими порадами. Може бути таке, що підлітки поскандалять зі своїми батьками і кинуть якісь "гострі" фрази, через що старші не зможуть стримати емоцій.

Також УНІАН писав, що останній тиждень квітня змусить ці знаки Зодіаку гірко плакати.

Вас також можуть зацікавити новини: