Шаманка назвала точний рік закінчення війни / скріншот

Шаманка Сейраш відповіла на питання, чи продовжиться війна в Україні у 2024 році. Вона вважає, що є три варіанти розвитку подій.

"Якщо навесні все буде йти дуже добре, то вже в середині літа ми бачимо результат, який поставить РФ в глухий кут, і ми в шоколаді. Далі переговори", - оголосила Сейраш найвдаліший варіант закінчення війни в Україні.

За її словами, згідно з другим варіантом, відбувається все те ж саме, але восени, ближче до холодів. А ось в рамках третього сценарію війна переповзе на 2024 рік, десь до весни точно, зазначила Сейраш.

Відео дня

"При правильних діях, при ворушінні наших партнерів у нас є всі шанси побачити в цьому році фінішну пряму", - підкреслила шаманка.

Коли закінчиться війна в Україні - прогнози експертів

Екстрасенс Макс Гордєєв повідомляє, що українців навесні 2023 чекають переможні події. За його словами, повну перемогу у війні Україна здобуде тільки після звільнення всіх територій від окупантів.

Водночас ясновидець Валерій Шатилович назвав точний рік завершення війни в Україні. Він зазначив, що зупинка бойових дій можлива вже цього року, але вихід на кордони 1991 року варто очікувати не раніше 2024 року.

Вас також можуть зацікавити новини: