Астропрогноз для Рака 2021 / ru.depositphotos.com

Гороскоп на липень 2021 рекомендує проявити терпіння, щоб досягти бажаних результатів. Місяць для представників цього знака поділиться на дві частини: з одного боку, ви захочете сховатися від усього світу, з іншого - вийти в світ, щоб поділитися з людьми своїми досягненнями.

Гороскоп кар'єри на липень 2021

Гороскоп кар'єри на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Читайте такожАстрологи розповіли, як підкорити чоловіка згідно з його знаком ЗодіакуЗ 1 по 11 липня ви відчуєте вплив Нептуна. Посилиться ваше небажання контактувати з людьми. Удача обрушиться на тих людей, які займаються індивідуальним підприємництвом, а також є дослідниками, винахідниками або програмістами. Злиття Урану з Юпітером допоможе вигідно вкласти кошти і поліпшити своє матеріальне становище. Будьте уважні і не пропустіть цю можливість.

З 11 липня у ваше розмірене життя «влетить» Меркурій, і ви будете готові до комунікацій. Колеги і друзі прихильно приймуть ваше повернення. Ті Раки, які залежать від роботодавця, отримають підвищення або надбавку. Фрілансери зможуть знайти нові замовлення. В цілому, середина місяця буде сприятливою для фінансових питань.

Відео дня

Остання декада місяця ознаменується активним дозвіллям: поїздками або новими знайомствами.

У першій половині місяця астропрогноз обіцяє витрати, пов'язані з професійною діяльністю. Друга половина сулить надходження грошей і стабілізацію фінансового становища, але все одно намагайтеся не здійснювати необдуманих покупок.

Любовний гороскоп на липень 2021

Гороскоп кохання на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Гороскоп на місяць для самотніх Раків говорить, що ви почнете неквапливий рух до романтичних почуттів. Навіть якщо у вас немає конкретної мети, вплив Венери допоможе бути прихильними до потенційних партнерів.

Починаючи з 11 липня, Меркурій посилить ваше розташування до протилежної статі. І небажання робити вибір зіграє з вами злий жарт. Є ризик образити кого-небудь або не помітити гідного партнера через те, що здатності вибудовувати серйозні відносини у вас немає. Зірки рекомендують бути уважними, особливо 18 і 19 липня. У цей період ви будете перебувати під впливом Місяця і отримаєте можливість зустріти свою половинку.

Сімейним Ракам варто бути менш вимогливими до себе і партнера. Меркурій посилить всі позитивні емоції між вами, допоможе налагодити домашній затишок. Уникайте почуття ревнощів і постарайтеся приділяти більше часу сім'ї та дітям.

Гороскоп здоров'я на липень 2021

Гороскоп здоров'я на липень 2021 / ru.depositphotos.com

У період з 1 по 11 липня ви будете перебувати під впливом Нептуна. Це час, коли стан здоров'я повністю залежить від емоцій, які ви відчуваєте. Якщо відчуєте, що вас долають негативні почуття - справляйтеся з ними всіма доступними методами, не руйнуючи простір навколо себе. 9 і 10 липня астрологи радять провести на природі, щоб налагодити психологічне здоров'я і прийти в норму.

Сонце, яке буде протегувати вам з 12 по 22 липня, направить вас бути уважнішими до свого здоров'я. Виконайте профілактичні дії, якщо страждаєте серцево-судинними захворюваннями. Вживайте продукти, багаті калієм, гуляйте на свіжому повітрі. Якщо хочете позбутися від шкідливих звичок-кращого часу не знайти.

Плутон, що впливає на Раків в кінці місяця, змусить грамотно розпоряджатися своєю енергією. Тим більше, що її не буде в надлишку. Не старайтеся з активними тренуваннями. Будьте обережні, так як можете випробувати гостру потребу в адреналіні. Відмовтеся від небезпечних видів спорту, інакше ризикуєте отримати травму. Краще прочитайте цікаву книгу.

Вас також може зацікавити: