Гороскоп для риб на травень 2023 / depositphotos.com

Травень 2023 для Риб буде емоційно непростим. Наберіться терпіння і, якщо потрібно, надягайте "броню", яка вбереже вашу душевну рівновагу. Займіться своїми справами та йдіть до поставлених цілей - це не тільки відволіче, але і порадує результатом у кінці місяця. 

Гороскоп кар'єри на травень 2023

У травні 2023 у Риб будуть всі можливості для кар'єрного росту. На швидкі успіхи чекати не варто, цей час потрібно використовувати для початку нових проектів, підробітків, підвищення навичок. Не шкодуйте сил на навчання - в цьому місяці воно буде даватися легко.

Фінансове становище в травні стабільне - не буде великого доходу або великих витрат. Всі великі покупки краще поки відкласти.

Відео дня

Гороскоп кохання на травень 2023

Сімейних Риб в травні чекає деяке охолодження у стосунках. Може здатися, що кохана людина поводиться не так, як вам хотілося б - не влаштовуйте бурю в склянці води, все владнається. Більше часу проводьте з близькими - ймовірно, їм знадобиться ваша підтримка. 

У холостих Риб у останньому місяці весни буде шанс завести приємне знайомство. Але з ним зірки радять бути обачними: перше враження про людину може бути оманливим. 

Гороскоп здоров'я на травень 2023

У травні Рибам потрібно особливу увагу приділити шлунку і кишечнику. Будьте обережні в харчуванні, з жирною і важкою їжею і постарайтеся менше нервувати. 

Більше часу проводьте на свіжому повітрі, неважливо, що ви будете робити - займатися спортом, працювати в саду чи на городі, просто гуляти - все піде на користь. Врівноважити емоційний фон допоможе також нетривала поїздка.

Вас також можуть зацікавити новини: