Гороскоп для Скорпіона в жовтні 2022 / depositphotos.com

Астрологи кажуть, що в другому місяці осені у Скорпіонів буде море енергії - це допоможе налагодити соціальне життя і ситуацію з роботою. Моральних сил виявиться достатньо для того, щоб протистояти будь-яким труднощам, тому не звертайте з наміченого шляху. Про те, коли пощастить Скорпіону і чи трапиться це в жовтні - читайте далі в статті.

Раніше ми складали докладний гороскоп для Терезів в жовтні 2022.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2022

З самого початку місяця ви будете заробляти гроші і кинете всі сили на це заняття. Не беріться за кілька проектів відразу - не потягнете жоден з них. Ближче до другої декади побачите результати своєї роботи - на рахунку з'явиться велика сума. Астрологи радять вам працювати над акуратністю і педантичністю, щоб підвищити якість роботи.

Відео дня

Менше довіряйте, особливо малознайомим людям, а важливу інформацію тримайте при собі. Беріть вихідні, щоб відпочити і відновитися, цей час вкладайте в себе. Будьте обережні - навколо вас багато корисливих і заздрісних людей.

Гороскоп кохання на жовтень 2022

Для самотніх Скорпіонів перша декада жовтня буде не дуже вдалою - можливі сварки з протилежною статтю. Цілком ймовірно, що з'явиться колишній, з ним теж будете з'ясовувати стосунки. Деякі представники знака виявляться у великих компаніях, де є шанс познайомитися з цікавою людиною, але не спокушайтеся - якщо роман і буде, то короткостроковий.

Сімейні Скорпіони теж виявляться в безодні конфлікту зі своїми близькими. Ваша зайва напористість і лідерські якості не дозволяють прийняти точку зору іншої людини. Вихід із ситуації простий - знайдіть спільне заняття і присвячуйте йому багато часу, тоді вийде знайти точки дотику з партнером.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2022

З 1 по 12 жовтня ви будете сповнені сил і енергії, тому сміливо можна подорожувати і вирушати у відрядження. Ніякі віруси або травми вам не страшні - захисні функції організму будуть працювати на 100%.

Друга половина місяця виявиться менш вдалою - через втому імунітет ослабне. Більш того, зірки не рекомендують звертатися до лікарів або проводити косметологічні процедури - результат буде жахливим. Бажано почати займатися спортом, але легким - танцями, фітнесом або плаванням.

Вас також можуть зацікавити новини: