Гороскоп на жовтень для Терезів 2022 / depositphotos.com

У другому місяці осені Терези зможуть поліпшити своє матеріальне становище, а також змінити соціальний статус. На повітряний знак чекає безліч цікавих знайомств, які допоможуть злетіти по кар'єрних сходах. Детально про зміни в житті в жовтні - далі в статті.

Раніше ми говорили про те, що приготував гороскоп для Діви в жовтні 2022.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2022

Астрологи кажуть, що особливо успішним місяць буде для тих представників знака, чия робота пов'язана з іноземними мовами, освітою або міжнародними відносинами. Головна порада - не обговорювати з іншими людьми ваші плани на майбутнє і не хвалитися досягненнями.

Відео дня

Якщо хочете почати вчити що-небудь, то робіть це в першій декаді - тоді шанси на успіх будуть помітно вище. Ближче до кінця місяця з'являться ділові знайомства, які допоможуть стабілізувати або поліпшити ситуацію з фінансами.

Гороскоп кохання на жовтень 2022

Самотніх Терезів в першій половині місяця чекає доленосна зустріч - зірки рекомендують звернути увагу на цю людину. Ви впізнаєте її по величезній кількості спільних інтересів - спочатку здасться, що так взагалі не буває. Особисте життя буде набирати обертів, тільки не квапте події, а насолоджуйтеся кожною спільною миттю.

Представники знака, у яких вже є відносини, повинні бути обережними - можливі спокуси з боку. Перемкніть фокус уваги на сім'ю, намагайтеся проводити більше часу зі своєю половинкою, влаштовуйте романтичні вечері і сімейні уїк-енди. Навіть якщо вам здасться, що почуття згасли - не сприймайте такий період всерйоз, адже він швидко закінчиться.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2022

Астрологічний прогноз свідчить, що в другому місяці осені можуть бути проблеми з ротовою порожниною, тому не забудьте записатися до стоматолога. Зменшуйте кількість солодкого, чистіть зуби два рази на день і стежте за гігієною, інакше ризикуєте запустити хворобу.

У другій половині місяця можливе зниження імунітету, тому вживайте вітаміни і тепло одягайтеся. Різке поліпшення самопочуття відбудеться в третій декаді - після 21 жовтня. Тоді ви будете перебувати в тонусі і сповнені енергії для нових звершень.

Вас також можуть зацікавити новини: