Сумісність Козерога з іншими знаками Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Козеріг-чоловік, як і представниці прекрасної статі, народжені під впливом стихії Землі, дуже раціональні, практичні та спокійні. Вони завжди 7 разів подумають, перш ніж що-небудь зробити, але такий підхід не завжди вдалий у коханні.

З ким сумісний знак Зодіаку Козеріг - найкращі та найгірші варіанти

Занадто довгі роздуми і зважування всіх "за" і "проти", які так любить Козеріг - сумісність його стихії з будь-якою іншою - справжнє випробування. Мало хто з партнерів може витримати таку кількість сумнівів, але представник земної стихії має розуміти, що живе лише одне життя, тож треба наважуватися.

Подивимося, якими будуть стосунки у людини зі знаком Зодіаку Козеріг:

Відео дня
  • Овен і Козеріг сумісність низька, незважаючи на взаємну повагу, привабливість і цілеспрямованість. Високий рівень незалежності обох партнерів рано чи пізно призведе до краху стосунків.
  • Телець і Козеріг - сумісність висока за умови, що партнери зуміють домовитися. Їхній союз буде побудований на бажанні здобути матеріальне благополуччя і комфорт, на божевільні почуття розраховувати не варто.
  • Козеріг і Близнюки - сумісність низька через сильну вітряність і безвідповідальність повітряного знака. Він привабливий для Козерога, як ковток свіжого повітря, але тривалі стосунки на цьому не побудувати.
  • Козеріг і Рак - сумісність висока, незважаючи на абсолютні протилежності. Це той випадок, коли вони притягуються. Характери людей настільки різні, що, з'єднуючись разом, доповнюватимуть одне одного, як пазл.
  • Козеріг і Лев - сумісність низька, адже марнотратний, надто активний і примхливий Лев дратує спокійного і розміреного Козерога. Ця парочка може існувати лише в сексуальному плані та заради вражень, але ані шлюбу, ані спільного майбутнього в сім'ї тут не буде.
  • Козеріг і Діва - сумісність висока, якщо партнери не бачать сенсу життя лише в ліжку. Ці двоє об'єднані духовно та інтелектуально, вони чудові співрозмовники і партнери. В інтимному плані нічого надприродного не станеться.
  • Козеріг і Терези - сумісність низька, тому що Козеріг може бути зачарований Терезами доти, доки не почне жити з таким партнером. Лінь, меланхолійність і несерйозність будуть серйозною проблемою для спільного побуту.
  • Козеріг і Скорпіон - сумісність середня, за умови, що представник земної стихії зможе піти на поступки і витримати ексцентричність Скорпіона. Загалом, союз благополучний - партнери зможуть знайти спільну мову і бути щасливими разом.
  • Козеріг і Стрілець - сумісність низька, тому що Стрілець - авантюрист, а Козеріг - мислитель. Вогняний партнер вважатиме земного нудним, тому або пара буде постійно сваритися, або й зовсім розвалиться.
  • Козеріг і Козеріг - сумісність низька через схожість характерів. Обидва партнери надто закриті, щоб ділитися один з одним переживаннями, а в ліжку жоден з них не готовий експериментувати. Краще двом Козерогам бути друзями або діловими партнерами.
  • Козеріг і Водолій - сумісність низька, бо Водолій зможе вдихнути в Козерога нове життя, емоції та враження, проте рано чи пізно земному Знаку це набридне. Виявиться, що більше нічого за цим не стоїть - союз обернеться крахом.
  • Козеріг і Риби - сумісність висока, це гарний і сприятливий в усіх відношеннях союз. Земному знаку варто приділяти багато уваги Рибам, і тоді водний партнер буде відданим, романтичним і поступливим.

Виходить, що найприємніше, найвпевненіше і найбезпечніше знак Зодіаку Козеріг почуватиметься разом із Рибами, Тельцем, Раком і Дівою, а ось від стосунків із Водолієм, Козерогом, Стрільцем, Терезами, Близнюками, Левом і Овном краще відмовитися.

Вас також можуть зацікавити новини: