Любовна Сумісність Стрільців / фото ua.depositphotos.com

Люди, що народилися під знаком Стрільця, вважаються найбільш оптимістичними і життєрадісними з усіх знаків. Вони великі жартівники та природжені наставники. Стрільці люблять ділитися своєю життєвою мудрістю і повчати інших, навіть якщо їх про це ніхто не просить. Вони володіють відмінною інтуїцією і добре пророкують майбутнє. До них часто звертаються за порадою. Стрільцям властива життєрадісність, товариськість і деяка імпульсивність, через яку вони можуть здійснювати необдумані вчинки. Це чесні і справедливі люди. Не люблять пліткувати, завжди говорять правд і вміють щиро підтримати. Стрілець завжди оточений великою компанією друзів, має величезну кількість захоплень і завжди встигає закінчити свої справи, попрацювати і приділити час сім'ї.

Любовна сумісність Стрільців

Стрільці - це напористі, волелюбні і принципові люди, тому побудувати міцні відносини їм буває непросто. Висока сумісність Стрільців з такими знаками: Овен, Лев, Терези, Водолій. Ці поєднання вважаються найвдалішими. Стрілець і Овен мають схожу енергетику і люблять пригоди, вони обидва впевнено рухаються до спільної мрії. Така пара буде підтримувати і надихати один одного. Стрілець і Лев – два активних оптимісти, вони часто бувають запальні, але легко прощають образи. Ці знаки Зодіаку мають високу сумісність в шлюбі. Таким людям завжди буде цікаво один з одним, поєднання їх знаків дозволяє сповна розкрити творчі начала.

Читайте такожСкладено рейтинг знаків Зодіаку, які закохують у себе з першого погляду

Відео дня

Хороша сумісність Стрільця зодіаку з Терези. Їх союз буде дуже міцним і гармонійним. Стрілець і Терези чимало відрізняються, але прекрасно доповнюють один одного. У своїй половинці вони знаходять те, чого їм не вистачає: спокою і врівноваженості Стрільцям і пристосованості Терезам. Хорошою парою для щасливого шлюбу вважаються Стрілець і Водолій. Їх сімейне життя буде стабільним і міцним.

Найбільш невдалими парами для Стрільця вважаються Телець і Козеріг. У Козерога і Стрільця низька сумісність через велику різницю в темпераментах. Стрілець активний, мінливий, волелюбний, а Телець любить спокій і порядок. Такий союз може бути вдалим тільки тоді, якщо вони пристосуються до своїх відмінностей. Козеріг також дуже несхожий на Стрільця: він працьовитий, практичний і суворий, що може не сподобатися енергійному і безтурботному Стрільцеві.

Відносини Стрільця і Козерогів можуть бути конфліктними / фото ua.depositphotos.com

Дружба зі Стрільцем

Люди знака Стрільця дуже легко і швидко заводять дружбу. Вони готові вважати вас кращим другом на наступний день після знайомства. На жаль, нерідко виявляється, що насправді Стрілець самотній. Це дуже компанійські і товариські люди. У компанії друзів вони багато жартують, постійно пропонують нові заняття. Їх чесність і прямолінійність може образити інших. Але довго ображатися на Стрільців неможливо, адже вони дуже позитивні. Стрілець має хорошу сумісність з усіма знаками Зодіаку крім Тельця, Риб, Козерога і Скорпіона. З цими знаками він має занадто різний характер.

Читайте такожНа Близнюків чекає успіх, а на Козерогів - конфлікти: астролог склала гороскоп на жовтень

Робота і бізнес Стрільця

Кар'єра Стрільця повинна задовольняти його допитливість і прагнення до нових вражень, інакше йому буде занадто нудно. Їм подобається активна робота, що вимагає зміни обставин частого спілкування з людьми, ініціативності та амбітності. Хорошими професіями для Стрільця вважаються:

  • журналіст;
  • кореспондент;
  • політик;
  • маркетолог;
  • піарник;
  • режисер.

Стрільцям не підійде монотонна і одноманітна робота. Навряд чи вони зможуть бути бухгалтерами або секретарями. Вони не люблять працювати з дому і з задоволенням відвідують офіс. Зі Стрільця вийде справедливий керівник, але і в якості підлеглого він буде підходити до завдань творчо і з завзятістю.