Характеристика знака Зодіаку Терези / фото goodfon.ru

Терези – сьомий знак зодіакального кола. Під цим знаком Зодіаку народжуються в період з 24 вересня до 23 жовтня.

Стихією цього знака є повітря, а символом – дві чаші терезів, що означає прагнення до стабільності та гармонії. Керує знаком Терези планета Венера. Камені-талісмани: яшма, лазурит, кварц, гірський кришталь, аметист, малахіт, місячний камінь і алмаз.

Терези – один із найбільш вихованих знаків Зодіаку. Основні його примітні риси характеру: сталість, надійність, доброзичливість, розсудливість, мрійливість і непрактичність.

Відео дня

Знак Зодіаку Терези - характеристика

Читайте такожАстрологи назвали трійку ідеальних пар за знаком Зодіаку
Представники цього знака прагнуть до гармонії в усьому. Чутливі до прекрасного, природжені дипломати, їм також притаманні стійкість духу і непохитна воля до перемоги в будь-якому суперництві. Терези часто працюють на посаді судді або юриста.

Терези – трудоголіки, які бажають поліпшити життя інших людей, вони фізично витривалі й мають гарне почуття гумору. Доволі часто ці люди інтелектуально перевершують оточення.

Слід також відмітити товариськість, тактовність та чесність Терезів. Це вірні безкорисливі друзі та мудрі порадники, які здатні раціонально оцінити ситуацію й зробити правильні висновки.

До недоліків цього знака Зодіаку можна віднести непрактичність і надмірну мрійливість. Терези більше схильні фантазувати та міркувати, ніж діяти, побоюючись поразок і невдач.

Чоловік Терези

Хлопці Терези дуже товариські. Вони добре ладнають з оточенням, уміють знаходити вихід зі складних ситуацій, але все ж частіше намагаються їх уникати. Народжені під цим знаком чоловіки володіють легкістю, мають невгамовну фантазію й здатні швидко навчатися.

Зовні чоловіки Терези виглядають упевненими, вони інтелігентні та володіють хорошими манерами. Чоловіки цього знака акуратні, охайні та завжди продумують свій образ до дрібниць.

Риси характеру знака Зодіаку Терези / фото astromega.ru

Чоловікам Терезам властиво прагнення до земних насолод, чутливість, дружність. Жінки рідко можуть встояти перед їхньою чарівністю.

У коханні чоловіки Терези ввічливі й романтичні. Вони готові засипати прекрасними компліментами та вигадувати подарунки і сюрпризи.

Жінка Терези

Читайте такожНазвано трійку найталановитіших знаків Зодіаку
Це надзвичайно гармонійні створіння. Вони наділені такими якостями, як товариськість, доброзичливість, вміння любити, а також постійно тяжіють до прекрасного.

Дівчата Терези легкі в спілкуванні та фантазерки, вони з легкістю вгадують віяння часу і моди. Ніжні, чутливі, таємничо привабливі для протилежної статі.

Їхні сильні якості – делікатність, витонченість, ввічливість, справедливість, щирість, миролюбність, безкорисливість та елегантність.

До недоліків жінок Терезів можна віднести зніженість, лінь, снобізм, легковажність, помисливість, нерішучість і непрактичність.

Терези - характер жінки та чоловіка / фото yavmode.ru

У коханні для жінок Терезів важливо, щоб поряд був чоловік, значно сильніший за неї. Вони обирають чоловіків собі самі. 

Дитина Терези

Діти, що народилися під знаком Терезів, мають тверезий розум, енергійні, тонко відчувають прекрасне й уміють внести гармонію в усе.

Терези – проста і водночас складна дитина. Вона недовірлива, вразлива та ніжна. Цим малюкам бракує рішучості навіть у дрібних побутових ситуаціях. Однак доглядати за ними досить легко. Вони невибагливі, рідко плачуть і вередують.

Діти Терези є наймиролюбнішими серед усіх знаків Зодіаку. Вони завжди прагнуть до гармонії та повністю відкидають насильство.

Сумісність Терезів з іншими знаками / фото ecoterica.com

Сумісність з іншими знаками

Найкраща сумісність в коханні у Терезів зі знаками стихії повітря – Близнюками та Водоліями. Також вони добре сумісні з Левом і Стрільцем.

Несумісними знаками для них є Рак і Козеріг, хоча зв’язок із Раком може бути корисний для кар'єри, а з Козерогом – для емоційної підтримки. Стосунки зі Скорпіоном можуть стати для Терезів сприятливими у фінансовому плані.

Стосовно ж сумісності у шлюбі, то чи не найкращим вибором є Овен. А для духовного розвитку плідним є партнерство з Дівою.

Вас можуть зацікавити інші новини астрології: