Дізнавайтеся, який аромат найкраще підійде вам відповідно до вашого знака Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Астрологи розповіли, який аромат найкраще підходить представникам кожного знака Зодіаку, пише Best Life.

Овен - кориця

Цьому сміливому і наполегливому вогняному знаку слід звернути увагу на аромати, що включають пряні ноти, такі як кориця. Аромат цієї всіма улюбленої спеції може зарядити енергією і надихнути Овна, зазначила астрологиня Анна Ковач.

Тілець - геліотроп

Тільцям потрібен вишуканий фірмовий аромат. Експерти з астрології кажуть, їм слід шукати стримані натуральні аромати. Геліотроп пропонує м'який аромат мигдалю і ванілі з відтінком землистості, який, на думку декого, більше нагадує їжу, ніж квітку. Тож, цей аромат ідеально підійде Тільцям-гурманам, вважає астрологиня Джилл Лофтіс.

Відео дня

Близнюки - конвалія

Аромат конвалії - життєрадісний, що відображає одну з найкращих і яскравих якостей особистості Близнюків, зазначила астрологиня Лофтіс. При цьому вона додала, що конвалії мають двоїсту природу, як і Близнюки: ці квіти красиві й ароматні, але вельми отруйні.

Рак - Пало Санто

Рак - турботливий домосід Зодіаку, який приділяє велику увагу створенню затишної атмосфери. Астролог Лорен Еш рекомендує представникам цього знака аромат священного дерева Пало Санто. За її словами, цей розслаблювальний аромат - ідеальний вибір, він буде допомагати Ракам розслаблятися після напруженого дня, а також очищати простір від негативної енергії.

Лев - цитруси

Цьому знаку, керованому сонцем, необхідний легкий і життєрадісний аромат, що відповідає його веселому характеру, який привертає увагу. Ось тут-то і приходять на допомогу цитрусові. Апельсини, мандарини і навіть грейпфрути мають запах, який подобається яскравим Левам. Вони сміливі, пристрасні, енергійні і люблять виділятися з натовпу, зазначила астролог Ковач.

Діва - хвоя

Цей практичний і розумний знак віддає перевагу простим ароматам, що пахнуть свіжо і природно. Дів, як приземлених і здорових знаків землі, приваблює запах хвої, кажуть астрологи. Крім того, цей аромат викликає в уяві образ щойно прибраного будинку завдяки асоціації з певними дезінфекційними засобами. Це допоможе Дівам почуватися заземленими та врівноваженими.

Терези - троянда

Терезам необхідні романтичні, жіночні аромати. І аромат троянди допоможе їм передати свою енергію сентиментального потягу, зазначила астролог Ковач. На її думку, представники цього знака, найімовірніше, почуватимуться впевненіше й енергійніше, коли носитимуть цей аромат.

Скорпіон - жасмин

Фірмовий аромат Скорпіона має бути сміливим. Астролог Ковач рекомендує їм парфуми з жасмином. Цей екзотичний аромат точно пасує знаку, пов'язаному з владою, багатством, таємницею і трансформацією, Крім того, жасмин є афродизіаком, відомим своїми чуттєвими якостями, яких у Скорпіонів теж удосталь.

Стрілець - евкаліпт

Цьому вільнодумному та імпульсивному знаку варто розглянути такий нішевий аромат, як евкаліпт. Як зазначила астрологиня Ковач, Стрілець - це знак, пов'язаний з філософією, духовністю і цілительством. І через свій зв'язок із медициною та прогресом Стрільці асоціюються із запахом евкаліпта.

Козеріг - ваніль

Фірмовий аромат Козерога - однотонна ваніль. Ті, хто народився під цим знаком, без надмірностей, надійні та працьовиті. З цієї причини їх тягне до аромату ванілі, зазначила астролог Ковач.

Водолій - гвоздика

Водолії - новатори та інтелектуали Зодіаку, які завжди шокують інших своїми винаходами і розумом. Їм добре підходить несподіваний аромат, наприклад, гвоздика. Ця гостра і потужна спеція має насичений смак, а її аромат ідеально підходить для тих, хто народився під знаком Водолія, кажуть астрологи.

Риби - пачулі

Риби - творчі романтики Зодіаку, які завжди фантазують про щось або про когось. Коли у Риб виникає бажання втекти у світ своєї мрії, пачулі можуть стати неймовірно розслаблювальним і заспокійливим ароматом-"провідником", зазначила астролог Еш.

Вас також можуть зацікавити новини: