Війна в Україні: російські окупанти дійсно будуть відступати / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Таролог і астролог Яна Тимощук розповіла, що вже в липні ЗСУ будуть активно контрнаступати і виганяти загарбників з наших територій. Однак не все так просто.

Як вона розповіла в інтерв'ю УНІАН, їй випала карта, що позначає ілюзії і обман. Вона говорить про те, що окупанти дійсно будуть відступати, проте після себе вони залишать дуже неприємний "сюрприз".

"Це можуть бути пастки або мінування, наприклад. Це буде якийсь імпульсивний страшний період, бо можуть бути катастрофи. Вони не планують здаватися. У них є наказ йти до кінця", - каже таролог.

Відео дня

Також їй випали карти "Смерть" і "Колісниця", які свідчать про те, що все одно контроль над ситуацією буде у Збройних сил України, а це значить, що перемога буде за нами.

Однак, поки триває звільнення наших населених пунктів, варто бути дуже обережними, адже там буде максимально "гаряче". Тимощук і зовсім радить поки залишити ці міста.

Нагадаємо, таролог Яна Тимощук в інтерв'ю УНІАН розповіла, які події відбуватимуться на фронті найближчим часом, які населені пункти під загрозою, чи закінчиться цього року терор нашої країни, і коли помре Путін.

Вас також можуть зацікавити новини: