Раки почують радісні новини / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 19 серпня. Діви ризикують постраждати через зраду, їх вдарять у спину. А Тельці будуть на сьомому небі від щастя, здійсниться їхня мрія. Що чекає на інші знаки Зодіаку - розповість таро-гороскоп на суботу.

Овен

Овнам, як вважають тарологи, варто замислитися про власний бізнес. Оцініть свої можливості і сили, можливо, у вас вже є все для потужного ривка вперед. Не варто заганяти себе в рамки і боятися пробувати щось нове.

Телець

На Тельців чекає справжнє диво, збудеться їхня заповітна мрія. Ви отримаєте те, чого так давно хотіли. Однак є шанс того, що ви будете розчаровані, не усі мрії, які прекрасні в думках, виявляються такими ж у реальному житті.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам складний вибір. Вам доведеться вирішити, в якому напрямку рухатися далі, і кого брати з собою в цю пригоду. Не поспішайте з вибором, обміркуйте все ще раз.

Рак

19 серпня Раки почують радісні новини. Дозвольте собі проявити емоції і не намагайтеся стримувати захоплення. Часом ви затискаєте себе в якихось рамках, через що смак перемоги відчувається не так яскраво.

Лев

Левам варто приділити увагу своїй внутрішній рівновазі. Спробуйте знайти джерело спокою. Дбайте про себе і про свій емоційний стан.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам удар в спину. Вас може зрадити дуже близька людина. Не намагайтеся шукати їй виправдання, так ви покажете свою вразливість.

Терези

Терези зуміють домогтися успіхів на роботі. Ваші старання можуть помітити і оцінити. Однак якщо ви будете занадто багато говорити про свої заслуги, це викличе у людей лише роздратування.

Скорпіон

У суботу Скорпіонам доведеться допомогти людині, яка їм дуже дорога. Прикладіть максимум зусиль і зробіть все, що можете. Не перейматися, довго чекати на подяку не доведеться.

Стрілець

Тарологи вважають, що Стрільці отримають важливий знак згори. Ваша проблема вирішиться, однак для цього вам доведеться зробити сміливий вчинок. Який саме - вкаже Всесвіт.

Козоріг

19 серпня Козероги почують дуже приємні слова. Хтось вирішить зізнатися вам у почуттях. Якщо ви не готові до стосунків, будьте чесними щодо цього.

Водолій

Карти Таро обіцяють Водоліям цікавий досвід. Вам доведеться робити те, що раніше ви ніколи не робили. Такі пригоди підуть вам на користь, а у фіналі ви ще й отримаєте якийсь сюрприз.

Риби

Рибам варто відмовитися від великих витрат. Не довіряйте незнайомцям і не робіть спонтанних покупок. Економте гроші і думайте про майбутнє.

Вас також можуть зацікавити новини: