Тарологи обіцяють Близнюкам несподівані новини / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 8 вересня. Тельці будуть насолоджуватися, їхнє життя перетвориться на казку. А Левам доведеться зіткнутися з жорстокою реальністю, на них чекає фіаско. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Овнам можна розслабитися і не думати про погане. Цей день принесе вам спокій і умиротворення. Забудьте про усі проблеми, вони вже в минулому.

Телець

8 вересня Тельці будуть на сьомому небі від щастя. Ваше життя перетвориться на казку. Однак пам'ятайте, що вам потрібно не злякати свою удачу.

Відео дня

Близнюки

Тарологи обіцяють Близнюкам несподівані новини. Як на них реагувати - вирішувати тільки вам. Однак постарайтеся шукати в усьому позитив, сприймайте життя простіше.

Рак

У п'ятницю Раки дізнаються секрет і можуть використати його для власної вигоди. Не грайте з вогнем і будьте скромні у своїх бажаннях. Якщо вам вдасться не переборщити, маленька витівка здійснитья без негативних наслідків.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам повне фіаско. Ви ризикуєте сильно засмутитися і зрозуміти, що період везіння закінчився. Робіть висновки і чекайте на затишшя, ця буря з невдач вляжеться не скоро.

Діва

Діви зуміють озолотитися, на вас чекає багатство. Розділіть свій успіх з близькими людьми і не шкодуйте грошей на допомогу оточуючим. Чим більше віддаєте - тим більше отримуєте, пам'ятайте про це.

Терези

Тарологи радять Терезам відмовитися від шкідливих звичок. Задумайтеся про свій організм. Настав час шукати заняття, які приносять вам користь.

Скорпіон

8 вересня Скорпіонам можна розслабитися і плисти за течією. Не хвиляйтеся, течія долі не приб'є вас до острова невдач. Цей день буде максимально спокійним.

Стрілець

Стрільцям можна замислитися про пригоди. Придумайте щось незвичайне і не шкодуйте сил і грошей для своєї авантюри. Усе вийде, вірте в це.

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козерогам погані новини. Ви дізнаєтеся, що пригріли на грудях змію, яка хоче отруїти своєю отрутою усе прекрасне, що у вас є. Боріться з ворогами і не бійтеся викреслювати їх зі свого життя.

Водолій

У п'ятницю Водоліям варто наважитися на сміливий крок. Зізнайтеся в своїх почуттях і не бійтеся отримати відмову. Ви готові до будь-якої відповіді, хоча цього не усвідомлюєте.

Риби

Тарологи обіцяють Рибам неприємності. Ви ризикуєте серйозно посваритися зі своєю другою половинкою через ревнощі. Не ведіться на провокації і тримайте себе в руках.

Вас також можуть зацікавити новини: