Гороскоп для Терезів на липень 2023 / depositphotos.com

У Терезів липень 2023 буде місяцем сюрпризів і подарунків долі - зміни чекають на роботі та в особистому житті. Хоча на перший погляд ці подарунки можуть здатися вам покаранням. Візьміть себе в руки і запасіться терпінням - дуже скоро ви зрозумієте, що за поворотом чекає благополуччя і достаток.

Гороскоп кар'єри на липень 2023

У першій половині липня 2023 Терезам доведеться постійно вирішувати якісь грошові та кар'єрні питання, каже гороскоп на місяць. Можливо, буде біганина по держустановах і паперова тяганина, перепрацювання, і ви сильно втомитеся, але результат буде того вартий - зірки обіцяють, що у вас з'являться нові можливості та хороші перспективи.

У другій половині місяця робіть заплановані покупки або вкладайте вільні гроші в щось інше. Благо, сильно економити вам не доведеться.

Відео дня

Гороскоп кохання на липень 2023

Спокій і гармонію в особистому житті в липні 2023 обіцяє гороскоп на липень давно одруженим і заміжнім Терезам. Але ось молодих чекає випробування почуттів на міцність. Але так буде здаватися лише на перший погляд - насправді це гарний час, щоб нарешті вирішити непорозуміння і пробачити образи, навчитися сприймати один одного такими, як ви є, і вивести стосунки на новий рівень.

У неодружених Терезів з'явиться шанс почати нові стосунки, які цілком можуть перерости в серйозні. Причому зірки обіцяють, що вони можуть зав'язатися, навіть якщо ви цього не планували. Але від долі, як то кажуть - не втечеш.

Гороскоп здоров'я на липень 2023

Терезам в липні важливо обмежити вживання кави, алкоголю та інших енергетиків - вони можуть стати причиною емоційного перезбудження, а вам його можуть забезпечити і переживання. Не слід підсідати і на жорсткі дієти - час для цього не підходить. Нехай раціон залишиться звичним, а режим дня - оптимальним для того, щоб ви змогли відпочити.

Виснажливі спортивні навантаження краще відкласти - зараз особливо вразливі м'язи і зв'язки. Натомість можна зайнятися пілатесом або йогою. Або ж просто побільше гуляйте і дихайте свіжим повітрям.

Раніше ми публікували загальний гороскоп на липень 2023 за знаками Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: