Таролог попереджає про ризик виникнення інфекційних хвороб / скріншот

Екстрасенс Рубіна Цибульська зробила Таро-розклад і розповіла, що може чекати на Україну в червні. Вона вважає, що в цьому місяці можливі катастрофи.

За словами таролога, в червні люди можуть дізнатися "страшну" інформацію. Цибульська стверджує, що у неї "погане передчуття". 

Також екстрасенс вважає, що деякі можуть відчути, що їх в чомусь обмежують. Ворог може постаратися "скувати рухи" мирного населення, стверджує вона.

Відео дня

Однак карти "показали" Цибульській, що також у червні можливе звільнення від "блоку". Є шанс, що свобода переможе. Також таролог прогнозує, що люди, які залишилися без житла, зможуть знайти свій притулок. 

"Взагалі місяць буде складним для деяких територій, обстановка буде дуже важка, люди будуть перебувати в обмеженні", - зазначила Цибульська.

Таролог попереджає про ризик виникнення інфекційних хвороб, а тому радить проявити обережність з водою. Також екстрасенс вважає, що в першому літньому місяці в Україні можливі зміни і новини, які порадують людей. Однак без горя, вважає Цибульська, не обійдеться.

Таролог закликає не ігнорувати тривоги і бути обережніше. Вона вважає, що ворог спробує завдати нових ударів. Підлі атаки можуть призвести до руйнувань.

"Розклад показує якусь страшну трагедію, катастрофу, загрозу. "Диявол" знову буде провокувати", - пророкує Цибульська.

Нагадаємо, раніше астролог назвав точну дату, коли ЗСУ "розірвуть" окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: