Війна в Україні / фото ВМС ЗСУ

Мольфар Макс Гордєєв зробив розклад на картах Таро і з'ясував, що найближчим часом росіяни влаштують нові масовані атаки.

Він сказав, що окупанти поки не залишать у спокої Запоріжжя і Запорізьку область, тому там можуть бути "прильоти" в житлові будинки. Також небезпека є для державної будівлі, влучення можуть бути і по реактору. 

Не менш складною ситуація буде в Харкові та Харківській області. Гордєєв каже, що там можуть бути серйозні руйнування в квітні. Більш того, буде контрнаступ саме з боку Харкова.

Відео дня

Також Гордєєв закликав не ігнорувати повітряну тривогу в Дніпрі і Дніпропетровській області, адже там може бути багато "прильотів".

Небезпека нависла і над Миколаєвом і Миколаївською областю. Як каже екстрасенс, загарбники поки не залишать їх у спокої, там можуть бути "прильоти".

На Чернігів випала карта військових дій. Є ризик, що буде напад з боку Білорусі. 

Крім того, екстрасенс зазначив, що найскладніша ситуація буде в Одесі. Жителям міста і області ні в якому разі не можна ігнорувати повітряну тривогу, адже можуть бути жертви і смерті. Найнебезпечнішим місяцем буде квітень.

Нагадаємо, маг Шептицький дав детальний прогноз щодо війни наступного тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: