Астропрогноз для Терезів 2021 / ru.depositphotos.com

Астрологи кажуть, що рішення, прийняті в липні, матимуть для вас серйозні наслідки на довгострокову перспективу. Враховуйте обставини, аналізуйте те, що відбувається, щоб зробити правильний вибір. У цьому місяці у вас вийде налагодити не тільки свій духовний статус, а й матеріальний, і соціальний.

Гороскоп кар'єри на липень 2021

Гороскоп кар'єри на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Прибуток у липні отримають ті Терези, які працюють з іноземними мовами. Перша декада місяця благополучна також для їх вивчення. У цей період на вас буде впливати Сатурн, тому з 1 по 10 липня варто взятися за розум і зробити внесок у свою освіту. Будьте обережні - великий ризик конфліктів на філософському або релігійному грунті. Намагайтеся уникати подібних розмов з колегами. Благополучною буде робоча сфера для Терезів, які працюють у сфері освіти або просвітництва.

Читайте такожКитайський гороскоп для знаків Зодіаку на липень 2021З 13 по 22 липня Марс спонукає вас до кар'єрного росту. Пам'ятайте про те, що з 10 днів вдалими будуть тільки останні два. В інший час вам завадить вплив Меркурія.

Відео дня

У третій декаді Сонце буде вдало розташоване по відношенню до Венери, тому Терези зможуть зміцнити свої ділові зв'язки. Ви зустрінете впливових особистостей, які нададуть підтримку в майбутньому. Якщо вам потрібно оформити будь-які документи, плануйте це на період після 20 липня.

Липень буде стабільним в матеріальному плані, але вас чекають витрати в професійній сфері та особистому житті.

Любовний гороскоп на липень 2021

Гороскоп кохання на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Для одиноких Терезів вплив Урану принесе вдалу зустріч. Відбудеться вона в період з 1 по 12 липня. З цією людиною у вас будуть спільні інтереси. Ситуація почне набирати обертів з 13 числа. Роман буде запаморочливим, але будьте обережні - вам потрібні міцні і тривалі зв'язки, а не короткострокова інтрижка.

Терези, які перебувають у шлюбі, повинні утримати себе від пригод «на стороні». Зосередьтеся на зміцненні своєї сім'ї: поїдьте на природу, організуйте зустріч з друзями або родичами. Зробіть все, щоб тяга до новизни була корисною. 

Третя декада місяця ознаменується конфліктними ситуаціями з ріднею. Можливі вимоги від батьків в вашу сторону. Ставтеся до цього філософськи і не конфліктуйте.

Гороскоп здоров'я на липень 2021

Гороскоп здоров'я на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Перша декада - з 1 по 10 липня - час, коли у вас можуть з'явитися проблеми з зубами. Дотримуйтесь гігієни, не їжте багато солодкого. Якщо біль посилюється - йдіть до лікаря. Також можна відвідати стоматолога для профілактики.

Меркурій буде в напруженому положенні по відношенню до Терезів з 12 по 20 липня. Це призведе до ослаблення імунітету. Гороскоп рекомендує більше вживати овочів і фруктів, частіше гуляти. Займіться спортом, але не виснажливим. Ідеальний варіант - легка щоденна гімнастика.

З 22 по 31 липня у вас буде спостерігатися різке поліпшення настрою. Це найправильніший час, щоб позбутися від шкідливих звичок.

Вас також може зацікавити: