Що готує матриця долі-розрахувати свій прогноз зможе кожен / ua.depositphotos.com

Матриця долі - це нумерологічний розрахунок, за допомогою якого можна дізнатися своє кармічне призначення, своє майбутнє і навіть перспективи на певний період часу. УНІАН з'ясував, що приготувала для вас матриця долі - онлайн розрахунок прямо в матеріалі.

Індивідуальна матриця долі - розшифровка чисел

Для того щоб зрозуміти, як працює матриця долі - розрахувати потрібно своє особисте число, особистий аркан. Якщо складаємо прогноз на 2024 рік, то пишемо свою дату народження (число і місяць), а замість року народження ставимо 2024.

Наприклад, ви народилися 10 вересня і хочете дізнатися, що чекає вас в наступні 366 днів. Вважаємо: 10+9+2+0+2+4=27, 2+7=9. Ваш аркан - 9, по картах Таро це - Відлюдник.

Відео дня

ВАЖЛИВО: вам необхідно скласти день і місяць народження, а потім рік, на який робите прогноз. Якщо вийде число більше 22, то знову складаєте цифри до однозначного числа, а якщо менше 22 або менше, то цього робити не потрібно. Після того як розрахунок закінчено, можна читати розшифровку.

  • 1 аркан матриця долі

Рік буде плідним, можете створювати нові проекти, змінювати роботу або місце проживання, відкривати власний бізнес. Вам виявиться все по плечу - чекайте серйозних кар'єрних успіхів, нових знайомств і зв'язків. Показуйте, що ви лідер, який може вести за собою людей, самореалізовуватися і розвивайтеся. Не вдавайтеся до маніпуляцій і брехні, інакше втратите все, що знайдете.

  • 2 аркан матриця долі

Час розкривати таємниці підсвідомості, рости духовно, прощатися зі шкідливими звичками і руйнівним способом життя. Розвивайте інтуїцію, налагоджуйте відносини з сім'єю, особливо з мамою і іншими жінками в роду. Вчіться бути турботливими, гнучкими, мудрими і терплячими. Опрацьовуйте травми і образи, дбайте про себе і про інших, живіть в любові. 2024 рік буде для вас затишшям перед бурею - бережіть сили і набирайтеся досвіду.

  • 3 аркан матриця долі

Плідний рік для вагітності і продовження роду, а також для зміцнення зв'язків з сім'єю. Кидайте сили на розвиток своєї жіночності, на створення затишку в домі і зберігання вогнища. Притягуйте чоловіків, які вас люблять, і не давайте себе в образу. 2024 рік також сприятливий для бізнесу, підприємництва - він буде дуже рясним для вас.

  • 4 аркан матриця долі

Найкраще рік підійде для просування по кар'єрних сходах, досягнення успіху в професійній сфері. Розвивайте внутрішнього "самця" і лідера, опрацьовуйте чоловічі якості характеру. Якщо є хобі, яке хочеться монетизувати - сміливо робіть це, набуваючи матеріальні блага. Також необхідно налагодити контакт з чоловіками в роду і в принципі з протилежною статтю.

  • 5 аркан матриця долі

Сфокусуйтеся на отриманні нових знань, навчаючись акторській і ораторській майстерності. Розвивайте навик письменства, більше читайте, вчіться спілкуватися з людьми. Налагоджуйте відносини з сім'єю - можна виходити заміж і народжувати дітей. Важливо приділити час придбанню або зміцненню традицій, також важливо передавати знання іншим людям.

  • 6 аркан матриця долі

Любов, романтичні відносини, кармічний партнер, весілля - все це чекає володарів аркана під номером 6. У вас буде багато спілкування, натовпи шанувальників, активне соціальне життя. Доведеться любити себе, більше приділяти часу власній персоні, медитувати, правильно харчуватися. Цей рік потрібен, щоб знайти себе і свій особистий шлях - тоді перестанете страждати.

  • 7 аркан матриця долі

Час достігаторства, реалізації цілей, здійснення бажань. Великі шанси просунутися по кар'єрних сходах, досягти чималих успіхів у професії. Можливі відрядження і подорожі, нові знайомства і корисні зв'язки в інших містах. Не відмовляйтеся від зміни обстановки - новий досвід і враження допоможуть вам реалізувати свої плани.

  • 8 аркан матриця долі

Доленосний рік, доведеться взяти відповідальність за свої рішення, відповісти перед вищими силами за всі свої вчинки. Чекайте величезну кількість перешкод і труднощів, які будуть перевіряти вас на міцність. Вам доведеться навчитися бути добрішими, лояльніше, спокійніше і м'якше по відношенню до життя - доля не дає вам випробувань, яких ви не зможете пройти.

  • 9 аркан матриця долі

Час занурення в себе, роботи з тонкими енергіями і нематеріальним світом. Пошук свого шляху, зміна кола спілкування, звичок, поглядів і пріоритетів. У 2024-му ви повинні навчитися шукати гармонію всередині себе, робити тільки те, у що вірите самі, і відмовлятися від нав'язаного ззовні. Для володарів 9 аркана майбутній рік стане доленосним, якщо вони зуміють знайти свій особистий шлях і сміливо йти по ньому.

  • 10 аркан матриця долі

Дуже вдалий рік у всіх сферах - в любові, в хобі, в роботі. Більшість того, що ви запланували, здійсниться, якщо це вам дійсно потрібно. Можете сміливо купувати лотерейні квитки, в міру ризикувати і робити те, чого раніше боялися - подарунки від всесвіту будуть сипатися буквально на голову, так що, в 2024-му приготуйтеся гребти щастя лопатою.

  • 11 аркан матриця долі

Рік внутрішніх конфліктів, які необхідно вирішувати - настає серйозне опрацювання травм, що заважають вам жити. У кожного вони будуть своїми, але далі так йти, ігноруючи страхи і скріпи, не вийде. Необхідно піти до психолога або знайти інші методи вирішення, також звернутися до фізичних навантажень - красивим буде не тільки мислення, а й тіло.

  • 12 аркан матриця долі

Період стагнації, завислих ситуацій і відносин. Динаміки не буде. Доведеться навчитися проявляти терпіння і милосердя, а не трясти долю за грудки. Слід уникати співзалежних відносин - в такому стані ви схильні до маніпуляцій і обману. Велика ймовірність сварок, розлучень, переїзду. Головне в цьому всьому - слухати себе і уникати паніки, дійте по можливості раціонально.

  • 13 аркан матриця долі

Серйозні трансформації, прощання з чимось старим (людина, місце проживання, робота і тд) і придбання нового. Ключові випробування, які вплинуть на майбутнє. Зміни, уникнути яких не вдасться. Навчіться відпускати минуле, прощати образи і недосконалості - приймайте ситуацію такою, яка вона є, працюйте з тим, що маєте.

  • 14 аркан матриця долі

Період творчості, хобі, мистецтва. Якщо ви працюєте у творчій сфері, то чекайте підвищення і нових перспектив, а якщо це ваше хобі, то цілком ймовірно, що воно стане основним засобом заробітку. Можливе відкриття нових талантів, зміна ракурсу і смаків.

  • 15 аркан матриця долі

Рік розкоші, достатку, багатства, пристрасті. Вихід на новий рівень у відносинах і роботі, цікаві проекти, місця, люди. Слід уникати манії величі і жадібності, інакше все втратите. Будуть перевірки на різного роду залежності - вам потрібно їх пройти гідно. Попрацюйте над своєю харизмою і промовою, тоді отримаєте владу над людьми.

  • 16 аркан матриця долі

Енергія руйнувань на благо - не чекайте, поки те, що вже померло, почне неприємно пахнути. Майте силу прощатися з минулим, не шкодуючи його. Викидайте з життя все, що більше вам не потрібно, відкриваючи двері для всього нового. Корисно брати аскези, чистити організм, робити медитації і детокси.

  • 17 аркан матриця долі

Рік слави, грошей, успіху, популярності. Ведіть соціальні мережі, частіше спілкуйтеся з людьми, заявляйте про себе голосніше. Не бійтеся пропонувати свої послуги суспільству, займатися творчістю, виглядати і говорити яскраво. У 2024-му ви можете розвинути своє "я" до космічних масштабів, якщо вдасться побороти страх публіки і невпевненість в собі.

  • 18 аркан матриця долі

У 2024-му вам належить провести величезну роботу, перестати жити в ілюзіях, вірити у фантастику. 18-й аркан обіцяє, що важливо знайти свій власний шлях, відійти від натовпу, якщо її погляди вам чужі, і не боятися самотності. Складайте списки і карти бажань, візуалізуйте те, що хочете отримати, і все загадане збудеться.

  • 19 аркан матриця долі

Рік пройде під егідою аркана Сонце - це значить, що майбутнє виявиться яскравим і теплим. Можна виходити заміж, будувати відносини, народжувати дітей. У житті повинна настати ясність - визначтеся з роботою і місцем проживання, щоб бути щасливими. Потрібно уникати вигорання і негативних емоцій, інакше проведете рік в депресії.

  • 20 аркан матриця долі

Цей аркан забороняє судитися, з'ясовувати стосунки, влаштовувати гучні розгляди і скандали. Вищий суд - це час, коли кожен отримує по заслугах, всі ваші дії матимуть наслідки, доля сама вирішить, кому і що визначено. Ведіть себе по-людськи, будьте добрішими до людей і чесні перед собою, тоді меч правосуддя вас не торкнеться.

  • 21 аркан матриця долі

Можна брати відпустку, їхати за кордон або в інші міста. Потрібно і важливо пробувати щось нове, розширювати коло знайомих або сферу інтересів. Ви повинні більше стикатися зі світом, відчувати себе в ньому, виконувати свою справжню роль і призначення. Також світ повинен бути і всередині вас - працюйте над тим, щоб знайти внутрішню гармонію.

  • 22 аркан матриця долі

У 2024 році вам все буде по плечу, якщо ви навчитеся ставитися до життя простіше. Сміливо погоджуйтеся з тим, що вам хочеться спробувати, відгукуйтеся на привабливі пропозиції. Включіть у себе дитину, не бійтеся зробити крок вперед, навіть якщо це крок у невідоме. Налаштовуйте себе на оптимістичний лад - пам'ятайте, що все, що відбувається - на краще.

Вас також можуть зацікавити новини: