Ворожіння на Івана Купала вдома на судженого / depositphotos.com

Ворожіння на Івана Купала - традиційна обрядова практика, пов'язана з цим містичним святом. Найдавнішим вважається ворожіння з вінком, який пускають по річці або озеру, а сучасні дівчата роблять це і вдома - на воску, фотографії коханого або на картах. 

Ворожіння на Івана Купала вдома

Щоб провести ворожіння на Івана Купала в домашніх умовах, вам знадобляться прості предмети:

  • Покладіть свій гребінець під подушку на ніч. Перед сном голосно скажіть заповітні слова: "Суджений мій ряджений, прийди до мене в моїх снах". Вам присниться ваш суджений, який вас розчеше і стане вашим супутником життя.
  • Ворожіння на Івана Купала вдома на судженого проводять і з воском. Для цього розділіть воскову свічку на невеликі шматочки, покладіть в емальовану або нержавіючу миску, розтопіть віск на плиті і негайно вилийте його в іншу миску з водою. Якщо у вас є товста свічка, можете вилити розплавлений віск прямо з неї. Залежно від застиглої фігури, що з'явилася, інтерпретуйте результати: квітка - до нового коханого, пов'язані з фінансами предмети - до багатого залицяльника, кільце - до швидкого весілля.
  • Як можна гадати на Івана Купала за допомогою рослин - зірвіть дві травинки і покладіть їх поруч на тацю, назвавши кожну вашим іменем і вашого коханого. Коли вони почнуть в'янути, подивіться, як будуть розташовані травинки - потягнуться один до одного або навпаки, відвернуться.

Ще один варіант, як правильно загадувати бажання на Івана Купала - запаліть свічку і візьміть в руки фотографію вашого улюбленого. Також в руках можна тримати гілочку папороті або вінок з польових квітів. Зосередьтеся і уявіть, що ваше бажання наповнюється енергією вашої любові і прихильності до цієї людини, і воно обов'язково збудеться.

Відео дня

Чи можна гадати на Івана Купала 7 липня

Купальська ніч - сама магічна, саме в цей період проводяться найпотужніші і ефективні ворожіння. Свято Івана Купала вважається часом, коли межа між світом живих і світом духів стає тонкою, що сприяє більш точним прогнозам.

Вдома в ніч з 6 на 7 липня покладіть дві квітки, наприклад, ромашки без стебел, в миску з водою і подивіться, куди вони попливуть. Важливо пам'ятати, що ваші думки та наміри повинні бути позитивними та щирими.

А чи можна гадати на картах на Івана Купала? Звичайно! Це один із поширених способів передбачити майбутнє. Ви можете взяти звичайну колоду або спеціальні карти для ворожіння. Головне, дотримуйтесь інтуїції і ретельно інтерпретуйте отримані результати.

Ворожіння на Івана Купала дають захоплюючий і містичний досвід, який дозволяє заглянути в майбутнє і знайти відповіді на хвилюючі питання. Якщо ви хочете провести ворожіння на Івана Купала з гребінцем або будь-яким іншим способом, не забувайте про чистоту і щирість своїх намірів. Свято Івана Купала відкриває двері до магічного світу, і ви зможете скористатися цією можливістю для своїх прогнозів і загадування бажань.

Вас також можуть зацікавити новини: