Війна в Україні / фото t.me/SerhiyNaiev

Карпатський мольфар Любомир зробив прогноз щодо закінчення війни в Україні. За його словами, будуть провісники, які означатимуть якнайшвидше завершення бойових дій.

"Спочатку прийде знамення у вигляді надзвичайно яскравої комети, яка пролетить над небосхилом, висвітлюючи нічне небо. Це буде символ різких змін і початку нового витка боротьби. Ті, хто побачить її, повинні готуватися до випробувань, але і не втрачати надії",повідомив Любомир.

Він додав, що незабаром може з'явитися нова людина, яка стане на чолі ЗСУ. За словами мольфара, він буде досить мудрим для того, щоб перетворити армію України. Як результат - зміцняться міць і воля до перемоги у воїнів.

Крім того, продовжив мольфар, повернення наших земель буде супроводжуватися знаками в природі. 

"Спочатку на землю спустяться надзвичайно великі зграї птахів, яких не бачили тут десятиліттями. Вони принесуть з собою новини оновлення та об'єднання. Далі земля розквітне неймовірним цвітом навіть у найменш очікуваних місцях - це буде знаком, що сили природи стоять на боці справедливості, і що настав час для відновлення єдності нашої нації", - зазначив він.

Також Любомир уточнив, що росіяни самі почнуть шукати шляхи досягнення миру, коли у них настане прозріння. Він каже, що народ країни-агресора обов'язково відчує тягар від підтримки зла.

Нагадаємо, раніше астролог назвав переломний для України місяць.

Вас також можуть зацікавити новини: