Астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку шалено пощастить у липні 2020 / фото skr.su

У перший літній місяць деяким зодіакальним представникам було дуже складно зібратися, через що вони пропустили безліч удалих можливостей.

Астрологи заспокоюють: липень приготував знакам Зодіаку нові привабливі перспективи, пише Slovofraza.

Овен

Читайте такожПроблеми залишаться позаду: астрологи назвали знаки Зодіаку, які невдовзі круто змінять життя

Відео дня

Гороскоп украй часто виявляється максимально прихильним до Овна, надаючи йому вигідні й перспективні пропозиції у всіх сферах. Чому вам так сильно щастить? Вся справа не в удачі, а умінні вхопитися за свій шанс. Овен – найбільш активний і ініціативний зодіакальний представник, який діє за інтересами. У липні вам зроблять досить привабливу пропозицію, ви погодитеся. Астропрогноз заохочує рішення Овна, адже ви блискуче впораєтеся із завданням і привернете до себе позитивну увагу начальника. Надалі можна розраховувати на кар'єрне зростання та значне збільшення прибутку.

Лев

Липень може виявитися максимально вдалим місяцем для Льва. Всесвіт готує нові перспективи й навіть можливість змінити кар'єрний шлях. Але це відбудеться лише в разі, якщо ви навчитеся себе стримувати. Успіх у другому літньому місяці повністю залежить від уміння налагоджувати гармонійний зв'язок з оточенням. Льву слід правильно подавати себе і тоді притягне позитивне ставлення з боку начальника та колег. До речі, саме в липні у вас є всі шанси відкрити власну справу, якщо давно планували й обмірковували таку ідею. Зараз набагато простіше зустріти людей, готових допомогти порадою, досвідом або матеріально.

Стрілець

Всесвіт відкриває нові перспективи у другому місяці літа і для Стрільця. По суті, всі двері відчинені й вам потрібно всього лише зробити крок назустріч. Ось тільки не всі зможуть зважитися, тому що думають, що не мають потрібних навичок. Як бути в такій ситуації? Гороскоп каже, що секрет успіху зараз полягає в копіюванні. Стрільцеві потрібно уважно вивчити конкурентів і зрозуміти, якими методами вони користуються для досягнення мети. Замість боротьби виберіть модель учнівства. Тоді зможете перейняти їхній знання і досвід, які застосуєте в той момент, коли трапиться слушна нагода. А це станеться дуже скоро, тому озирайтеся по сторонах і вбирайте знання.

Водолій

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, яких у липні накриє хвиля успіху

У липні зірки вдало складаються і для Водолія, яким Всесвіт готує масу сприятливих пропозицій. Ви помітите, як позитивні зміни торкнуться роботи та особистого життя. На кожному кроці зустрічаються потрібні люди, які підкажуть, як вчинити, або скерують до виграшної фінішної прямої. Радує також той факт, що протягом усього місяця Водолій буде залишатися сповнений енергії, сил і бажання домагатися більшого. Ви проявляєте ініціативу й не боїтеся брати відповідальність на себе. Такими темпами вийде досить швидко досягти високих результатів та зайняти більш високооплачувану посаду.