Астрологи попереджають: найближчим часом неприємні події не припиняться / mag.sigmalive.com

У світі наростає напруженість, пов'язана з природними і техногенними катастрофами: вибух в Бейруті, забрав життя майже двох сотень людей і зруйнував значну частину міста, ураган Ісайяс, який залишив без світла кілька мільйонів жителів США, лісова пожежа в Каліфорнії, визнаний найбільшим в історії штату, жорстка посадка літака в Індії.

Астрологи попереджають: найближчим часом неприємні події не припиняться - навпаки, можуть посилюватися. Про те, чому це відбувається і як себе вести в таких обставинах, розповідає астропсихолог Валентина Віттрок, пише ТСН.

Читайте такожЗорепад Персеїди 12 серпня: з'явився прогноз астрологів для всіх знаків Зодіаку Обитель Марса

Транзитний Марс рухається по зодіакальному колі, заходячи по черзі в кожен знак - так би мовити, "погостювати". Десь він знаходиться довше, десь виходить швидше. В одних знаках відчуває себе добре, в інших - не дуже. Овен, за яким він - втім, як і по інших знаків - проходить в середньому раз на два роки, є рідною домівкою Марса, тому в ньому він відчуває себе максимально комфортно. Само по собі його перебування там особливих небезпек не несе, навпаки, воно може активізувати в людях потрібні і корисні їм якості - енергійність і ініціативність. Ми починаємо генерувати нові ідеї, у нас посилюється дар переконання і вміння захопити людей і повести їх за собою на будь-які "барикади".

Відео дня

Зрозуміло, є у знаходженні Марса в Овні є і негативні якості: захопившись новим проектом, ми швидко втрачаємо до нього інтерес, стаємо надто запальними, схильні до невиправданого ризику, через що потрапляємо в неприємні - а часом і травмонебезпечні - ситуації. Але про катастрофи глобального масштабу мова, тим не менш, не йде.

З'єднання з Чорним Місяцем

Чому ж нинішнє перебування Марса в Овні має такі наслідки? Все просто: річ у тому, що до моменту його входження в знак - 28 червня, там з січня нинішнього року вже перебувала Чорна Місяць (вона ж Ліліт) - фіктивна планета, мета якої - виявити зло і, багаторазово збільшивши, вивести його на загальне огляд. З'єднавшись з Марсом в Овні, вона провокує його на найнижчі і злі прояви: агресію - як просто фізичну, так і сексуальне, конфлікти, в тому числі і військові, пожежі, техногенні та природні катастрофи. Триватиме таке з'єднання до 21 жовтня - в цей день Чорна Місяць вийде з знака Овна, і ми відчуємо значне полегшення. Марс пробуде в своїй обителі трохи довше - до 7 січня, але - хоч і невелику - частина своєї агресивності без Ліліт він втратить.

Читайте такожЧотири знаки Зодіаку незабаром почнуть життя з чистого аркуша - астролог Кому варто побоюватися негативного впливу Марса

Кому необхідно побоюватися з'єднання Чорної Місяця з Марсом в Овні? Перш за все представникам кардинальних знаків - Овна, Рака, Терезів і Козерога, у них є всі шанси потрапити під "роздачу". Людям, які з'явилися на світ під цими знаками, необхідно дотримуватися особливої обережності. Стосується це і людей, в гороскопі у яких важливі планети знаходяться в 23-му градусі кардинальних знаків (Овна-Рака-Терезів-Козерога), але визначити це може тільки професійний астролог.

Як захиститися від негативного впливу Марса

Астролог розповіла. як убезпечити себе в подібних ситуаціях. За її словами, найгірше, що можна зробити в цей час, - впасти з паніку. Стрес ще нікому не приніс користі - не зробив боєздатним і не навчив правильно діяти в складній ситуації. У нашому випадку можна сказати: береженого бог береже. Найголовніше - бути обережними: не користуватися авіатранспортом, не перевищувати швидкості за кермом, не перебігати дорогу в недозволеному місці, не ходити в темний час доби по безлюдних вулицях, десятою дорогою обходити потенційно небезпечні об'єкти, вимикати електроприлади і не користуватися ними, якщо помітили хоча б найменшу несправність. Важливо, з одного боку, стримувати свої емоції, а з іншого - не провокувати на нездорову реакцію неадекватних людей. Список того, чого не варто робити, можна продовжувати нескінченно, але сенсу в цьому немає - принцип правильної поведінки зрозумілий і так.

Раніше астролог назвала чотири знаки Зодіаку, у яких в серпні закінчиться складний період.