Жінки з цими іменами є найбільш сварливими / ТСН

Доля людини, її поведінка, схильності і погляди на життя частково залежать від імені, даному при народженні. Розповідаємо про жіночі імена, власниці яких - найбільш сварливі. З такими непросто жити і будувати сім'ю. 

Тетяна

Всі Тетяни впевнені, що вони - головні в родині. Вони прагнуть командувати, змушувати оточуючих робити так, як завгодно їм. Хтось це терпить, а хтось не стане миритися з тотальною неповагою з боку партнерки. 

Тетяни "заводяться" дуже швидко - через одне слово, яке їм не сподобалося, вони можуть влаштувати цілий скандал. При цьому себе вони позиціонують як жертву, чию думку нібито не хочуть розуміти і враховувати. 

Відео дня

Ірина

Іра - та ще скандалістка. Власниці цього імені постійно чимось незадоволені. Зустріти їх в гарному настрої - велика рідкість. 

Ірини дуже часто брешуть, пліткують, поширюють чутки, а коли їм в цьому дорікають, вони починають відстоювати свою честь замість того, щоб визнати помилку і вибачитися. Звичайно, це подобається далеко не всім. 

Світлана

Часто Світлани працюють в сфері послуг, тому вони - це та сама продавчиня в магазині біля будинку, яка може нахамити зранку, або касирка в супермаркеті, яка грубо спілкується зі своїми клієнтами. Якщо у Свєти поганий настрій, то вона обов'язково зіпсує його всім навколо своїми докорами і скандалами. 

Марина

Всі Марини - дуже уважні і скрупульозні. Саме тому, бачачи чужу помилку, вони неодмінно на неї вкажуть, ще й пригадають людині її колишні невдачі. У скандалах з другою половинкою володарка імені часто виступає ініціатором, може ображати, принижувати, тиснути на болюче не розуміючи, що нормальна людина терпіти таке ставлення до себе не стане.

Нагадаємо, яким знакам Зодіаку не можна носити золоті прикраса.

Вас також можуть зацікавити новини: