Сумісність Терезів у коханні - варіанти / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Вважається, що Терези - знак Зодіаку, який здатний збалансувати навіть найважчі ситуації та людей. Це природжений дипломат, який вміє знайти підхід навіть до найважчих співрозмовників. Але це ще не означає, що абсолютно з усіма партнерами у Терезів будуть ідеальні взаємини.

Кому підходять і не підходять Терези - сумісність за знаком Зодіаку

Езотерики кажуть, що Терези - справжні естети і цінителі всього прекрасного. Вони легко можуть пристосуватися до будь-якої ситуації, а також намагаються уникнути рутини, тому завжди перебувають у пошуках нових вражень і пригод. Подивимося, кого їм варто вибирати в пару, а від кого краще відмовитися:

  • Овен і Терези - сумісність середня, бо повітряний знак може не встигати за вогняним. Терезам доведеться докласти чималих зусиль, щоб завжди розділяти ідеї та плани Овна.
  • Телець і Терези - сумісність середня, доведеться йти на жертви і компроміси. Телець занадто одноманітний і прогнозований для Терезів, тому якщо хочеться побудувати такі стосунки, необхідно включати фантазію.
  • Близнюки іТерези - сумісність висока, але союз навряд чи буде довговічним, бо для Близнюків усе життя - це драма, а Терезам важко жити в такій емоційній напрузі.
  • Рак і Терези - сумісність низька через постійні зміни, які необхідні Терезам (Рак так жити не зможе). Рак - це домосід, а Терези хочуть подорожей. Незважаючи на це, повітряному знаку все-таки необхідний такий "стабілізатор".
  • Лев і Терези - сумісність висока, але потрібно бути обережними з витратами (марнотратом можна назвати обох партнерів). Енергії Лева і Терезів вистачить, щоб досягти будь-яких поставлених цілей.
  • Діва і Терези - сумісність середня - між партнерами дійсно сильні почуття. Люблячі серця битимуться в унісон і думатимуть одне про одного, а не про навколишні проблеми, але через це ризикують розлучитися щойно дізнаються про рутину в побуті.
  • Терези і Терези - сумісність низька, незважаючи на схожість характерів. Усі емоції в парі, крім кохання, будуть з подвійним ударом - і горе, і розчарування, і нудьга. Такого тиску жоден із партнерів не витримає.
  • Терези і Скорпіон - сумісність висока, але важливо враховувати, що впродовж усіх стосунків владний Скорпіон постійно намагатиметься взяти контроль над Терезами і порушити їхній внутрішній баланс.
  • Стрілець і Терези - сумісність висока, тому що цей союз начебто благословенний самим Господом. Цим двом буде дуже затишно разом, вони точно зможуть знайти спільну мову і домовитися про все.
  • Козеріг і Терези - сумісність низька, бо Козеріг може бути зачарований Терезами доти, доки не почне жити з таким партнером. Лінь, меланхолійність і несерйозність будуть серйозною проблемою для спільного побуту.
  • Водолій і Терези - сумісність висока, якщо не хочете нічого серйозного. Пристрасть, відсутність зобов'язань і "правил" - усе це тішитиме обох партнерів. Єдине, що може зруйнувати союз - будь-які погані звички й пристрасті Терезів або Водолія.
  • Терези і Риби - сумісність низька, тому що такі стосунки можуть бути дуже недовгими. Навіть для повітряної стихії Терезів мрійливість Риб - це "занадто". Для короткого і приємного роману підійде, але якщо хочете будувати майбутнє - виберіть когось кращого.

Із цього списку зрозуміло, що знак Зодіаку Терези зможе побудувати тривалі та щасливі стосунки з Близнюками, Левом, Скорпіоном, Стрільцем і Водолієм. Якщо не хочеться впасти в депресію і розчаруватися в житті, не починайте стосунки з Рибами, Раком, Терезами і Козерогом.

Відео дня

Вас також можуть зацікавити новини: