За церковним календарем іменини у Світлани відзначають 26 лютого / pozdravlenye.com

Сьогодні, 26 лютого, відзначається день Світлани.

Зі старослов'янської мови Світлана означає «світла, чиста». Іменини Світлани святкують два рази на рік. Ім'я Світлана з'явилося не так давно і, можливо, є калькою грецького імені Фотинія, яке дослівно перекладається як Світло.

За гороскопом Світлана має складний і суперечливий характер. Вона має завищену самооцінку, активна людина, яка любить командувати й бездумно робити вчинки. Однак при всьому при цьому Світлана залишається доброю і безкорисливою, готовою допомогти нужденному.

Відео дня

Світлана - дуже гарне, світле ім'я, і дуже багато його власниць виправдовують його своїм легким, веселим характером. Найчастіше це люди світлі й добрі.

Коли святкують іменини Світлани

За новим церковним календарем іменини у Світлани відзначають 26 лютого, а по-старому 13 лютого. У цей день свої іменини відзначають всі дівчата з даним ім'ям. Це також день пам'яті Світлани Палестинської, яка жила в 5 столітті. У прагненні присвятити себе Богу, вона усамітнилася від людей на 6 років. Ці роки вона провела в безперестанній молитві й суворому пості. За цей час вона досягла найвищого духовного рівня і нічого її більше не турбувало: ні голод, ні холод, ні нужда.

Подивившись на православний календар, можна помітити ім'я Фотинія. Раніше дівчат називали саме так. У момент хрещення дівчатка отримували такі імена.

Привітання з днем Світлани у прозі

Дорога Світлано, я тебе вітаю і бажаю завжди бути щасливою. Світлано, нехай добра надія серця освітлює твій шлях до добробуту, нехай тебе постійно оточує турбота рідних і любов. Бажаю тобі, Світланко, здоров'я, матеріальних благ і багатства внутрішнього світу, великих успіхів і тільки чудового настрою.

***

Свєтік, вітаю тебе й щиро бажаю сяяти від щастя і яскравим промінчиком любові світити для своїх близьких. Світлано, нехай у твоєму житті будуть тільки світлі почуття, світлі надії, світлі думки і світлі очікування. Будь прекрасною і дивовижною!

***

fakt777.ru

***

Бажаю тобі, дорога Світлано, завжди світитися від щастя! Нехай всі бажання збуваються, адже ти цього гідна! Нехай у твоїй родині панують мир і любов, а на роботі панують успіх і порядок! Залишайся собою, отримуй задоволення від життя і впевнено крокуй тільки вперед!

***

Світлана, зі святом! Бажаю великих перспектив, відмінного самопочуття, яскравих вражень та багато-багато посмішок! Нехай усі твої починання приносять бажаний результат. Нехай завжди буде підтримка рідних і близьких. Хай сонце освітлює твій життєвий шлях! Радості, любові і виконання бажань!

***

Свєтік дорогий, мила Світлано, вітаю тебе від щирого серця. Бажаю медового щастя і солодких поцілунків, міцних обіймів і вірних надій. Нехай життя твоє буде сповнене щасливими світанками і сонячним настроєм, красивими заходами і неймовірною радістю душі.

***

Прекрасна Світлано, вітаю тебе з твоїм святом. Бажаю, щоб життєвий шлях твій був світлий, щоб було в тебе багато щастя і любові, бажаю осяювати яскравим світлом кохані та рідні серця, будь завжди бажаною, доброю, красивою, милою, чарівною і неповторною.

Привітання з днем Світлани

В День Ангела Світлани, бажаю я любові

І від душі успішних перемог,

Натхнення, щастя світлого, здоров’я,

І хай тебе оберігає Бог!

***

Хай ангел допоможе крокувати стежками життя,

А Господь подарує долю мрії,

В день іменин хай серце переповнять почуття,

Душа від щастя запалає та зрадіє,

Здоров’я ще бажаємо на сотню літ,

В любові та достатку процвітання,

Нехай в цей день лунають з всіх сторін,

З Днем Ангела Світлана, найкращі привітання!

***

maximum.fm

***

Твоє ім’я Світлана - найкраще із імен,

Яким тебе благословила мати,

І ангел взяв тебе під свій покров,

Щоб до кінця життя оберігати!

Хай він з тобою разом довгий шлях пройде,

З тобою разом хай сумує і радіє,

Ти вір йому, бо він не підведе,

На нього завжди буде й є надія!

***

Сонце із неба радісно сяє,

Проміння для тебе в букетик збирає,

Вітер шепоче, мов промовляє,

Тебе з іменинами Світланка вітає!

Вечір приходить, небо темніє,

Зорями небо твоє ім’я малює,

Місяць в віконце твоє заглядає,

Тебе з іменинами Світланка вітає!

***

До речі, погода 26 лютого в Україні, у день Світлани 2019, очікується не дуже приємною. За прогнозами, в Україні пройдуть дощі та мокрий сніг, найтепліше буде на заході.