Ідеї подарунків на 8 березня 2020  / УНІАН

У свято жіночості та весни подарунок на 8 березня вже давно символізує глибоку прихильність не тільки між партнерами, а й близькими та навіть колегами. Пригадайте, як робити подарунок на 8 березня своїми руками мамі у садочку чи вихователькам.

Подарунок мамі на 8 березня

До Міжнародного жіночого дня на подарунок для мам найкраще придбати парфуми, косметику чи біжутерію.

Експерти не радять цього року зловживати на купівлі золотих сережок, оскільки вони досі ще не ввійшли у моду, нині цінуються прикраси з мінімалістичним наповненням, ручної роботи й з природних матеріалів.

Відео дня

Якщо ви заздалегідь подбаєте про презент, то питання, що подарувати мамі на 8 березня, одразу зникне.

Втім, ви можете податися й зовсім іншим шляхом. Запросіть маму на улюблену виставу, виставку чи музей. Купити подарунок на 8 березня ви можете й у низці крамниць, які пропонують цього дня свою знижку на послуги чи товари.

Читайте такожЗ наступаючим 8 Березня - найкращі привітання у віршах, прозі та картинках

Подарунок дівчині, дружині на 8 березня

Що подарувати дівчині на 8 березня буде залежати від ваших фінансових можливостей, вільного часу і бажання шукати оригінальний подарунок на 8 березня.

Для подарунка на 8 березня ідеально підійдуть оригінальні чохли для телефонів, одяг з кумедними принтами чи біжутерія з дерева або каменю.

Експерти радять зважати не на цінову категорію, а насамперед про зміст. Погодьтесь, буде дуже прикро, якщо ви прогадаєте з уподобаннями вашої половинки.

Для дівчат і дружин універсальним подарунком до 8 березня можуть стати парфуми, сексуальна спідня білизна, абонемент на СПА-процедури чи похід до ресторану.

Подарунок дівчині на 8 березня недорого можна придбати тільки за умови, що ви стежите на святковими знижками.

Читайте такожСвята у березні 2020: календар на місяць

Подарунок вчителю, колезі

Подарунки вчителя на 8 березня, колезі – це прояв уваги, який не буде зайвим, якщо ви бажаєте покращити з ним стосунки або налагодити робочу комунікацію. Як не дивно, але часто гармонія у колективі полягає у таких міжособистісних дрібницях.

Подарувати вчителю на 8 березня найкраще квіти, бажано обирати щось з весняної палітри. Святковий букет чудово доповнять цукерки.

Крім того, ви можете завчасно виготовити подарунок на 8 березня своїми руками. Листівки у цьому випадку будуть найкращим варіантом. Якщо ваш учитель ще й ваш класний керівник – потурбуйтеся про спільне фото класу. Можна виготовити велику листівку з колажем яскравих шкільних моментів.

Уже дорослі переймаються, що подарувати колегам на 8 березня. У такому випадку, звісно, найкраще не вдаватися до оригінальності, а узгодити все з іншими колегами-чоловіками. Це суттєво заощаджує час.