Що подарувати мамі на Новий рік / фото depositphotos.com

Новий рік - найкращий привід проявити турботу про близьких і порадувати їх приємним і корисним подарунком. У це сімейне свято варто подбати про подарунок для найріднішої людини. Мама буде дуже рада увазі і турботі. Навіть якщо подарунок буде недорогим - головне, щоб він був обраний від щирого серця.

Раніше УНІАН збирав універсальні ідеї про те, що подарувати на Новий рік 2023.

Теплий подарунок

Теплий подарунок буде особливо актуальним цієї важкої зими, коли в українських будинках часто пропадає опалення. До того ж літні люди сильніше мерзнуть. Будь-яка мама буде рада отримати в подарунок плед, піжаму, халат, теплий красивий светр, набір термошкарпеток або термос. Хороший подарунок для мами - грілка-вібромасажер, яка одночасно зігріває і знімає біль.

Відео дня

Біжутерія

Багато дорослих жінок будуть раді отримати в подарунок підвіску з хрестиком, сережки, браслети або витончену каблучку. Однак буде прикро помилитися з таким дорогим подарунком, тому обирайте біжутерію тільки якщо знаєте мамині смаки.

Сучасна техніка

Сучасні гаджети полегшать мамі роботу по дому і домашні клопоти. Якщо дозволяють фінанси, можна подарувати мамі робот-пилосос, планетарний міксер, посудомийну машинку або хлібопічку. Бажано вибирати техніку з найпростішим функціоналом, якщо мама погано ладнає з гаджетами.

Квіти в горщику

Вирощування кімнатних квітів - це приємне і розслаблююче заняття. Якщо мамі подобається таке хобі - варто подарувати їй квітку або дерево в горщику, чи набір для вирощування зелені.

Повербанки та акумулятори

Такі подарунки будуть корисні в будь-якому будинку в період відключень світла. Повербанки і світильники з акумуляторами або на батарейках обов'язково знадобляться мамі. Не забудьте детально пояснити мамі, як користуватися подарунком.

Творчість і рукоділля

Багато людей похилого віку люблять займатися рукоділлям. Якщо ваша мама відноситься до таких людей, то вона точно буде рада набору для вишивки, виготовлення мила, ліплення, виготовлення килимів та іншої творчості. Такий подарунок заспокоює, розслабляє і розвиває уяву.

Косметика і здоров'я

Будь-яка мама буде рада отримати в подарунок набір по комплексному догляду за шкірою і тілом, косметику для волосся, масажер або набір вітамінів для жінок зрілого віку. Обирайте дійсно якісний засіб, тому що дешевий мама і сама собі купить.

Альбом з фотографіями

Всі мами люблять віддаватися спогадам і переглядати фото. Емоційним і душевним подарунком стане великий фотоальбом, який можна наповнити всіма сімейними фотографіями. Такий альбом мама зможе регулярно переглядати і освіжати в пам'яті старі спогади.

Вас також можуть зацікавити новини: