Що подарувати на Новий рік 2023 / фото ua.depositphotos.com

Новий рік 2023 українці проведуть в умовах війни.Але це не означає, що ми не даруватимемо подарунки на Новий рік. Зараз як ніколи важливо проявити любов і турботу до близьких, порадувати їх корисним подарунком і не дозволити окупантам відняти у нас свято. Також батьки даруватимуть подарунки дітям на Новий рік або на Різдво. Найкращі ідеї бюджетних подарунків зібрав УНІАН.

Зігріваючий подарунок

Взимку в багатьох будинках холодно, а в цьому році можуть також відбуватися перебої з опаленням. Тому теплий зігріваючий подарунок буде дуже доречний і порадує рідних. В ідеалі такий подарунок можна буде взяти з собою в офіс або в гості. Радимо подарувати рідним термокружку, плед, термос, электропростынь, теплий светр, рукавиці.

Подарунок для відключень світла

Тривалі відключення світла буде простіше пережити, маючи під рукою корисні речі для освітлення і дозвілля. Впевнені, що вашим близьким сподобається лампа на акумуляторі або набір LED-свічок. Ці предмети заряджаються від розетки, поки є електрика, а під час відключень служать джерелом світла.

Відео дня

Дуже корисні в будь-якому домі під час війни будуть повербанки, електронна книга з викачаними книгами, чайник на батарейках.

Подарунок для затишку і розслаблення

Кожен українець зараз переживає серйозний стрес, і дуже важливо зуміти хоча б ненадовго розслабитися. У цьому вашим близьким допоможуть такі подарунки, як набір ароматичних свічок, бомбочки для ванни, набір заспокійливого чаю, м'яка іграшка, затишний халат або піжама, масажер, сертифікат в СПА.

Творчий подарунок

Людям, які люблять творчість і рукоділля, можна подарувати предмети для розслаблюючих занять. Наприклад, набір для виготовлення свічок, вишивки, плетіння килимів або виготовлення мила. Людям, які люблять малювати, сподобаються розмальовки для дорослих і мандали.

Універсальний подарунок

Якщо ви погано знайомі з людиною і не знаєте її вподобань, варто подарувати універсальний подарунок, яким одержувач сам скористається. Хороший подарунок в такій ситуації - абонемент в книжковий, магазин косметики або електроніки, а також подарунковий сертифікат. Також універсальним подарунком вважається набір солодощів, м'ясних делікатесів або тропічних фруктів.

Що подарувати дитині

Подарунок для дитини повинен має безпечним, захоплюючим і розвиваючим, а також бажано щоб дитина могла грати з ним без електрики. Це конструктори, мозаїки з кульками, набори для ліплення і творчості, ляльки, дитячі музичні інструменти, роботи, дитячий фотоапарат, книга з картинками, 3D-пазли.

Вас также могут заинтересовать новости: