Подарунки на Миколая дітям / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Наближається День святого Миколая 2023 - найулюбленіше свято українських дітей. Цього року за новим стилем свято відзначається 6 грудня. У цю чарівну ніч добрий Святий Миколай приносить подарунки слухняним діткам. Навіть під час повномасштабної війни він приїжджає в Україну і дарує дітям казку.

Зазвичай діти самі знають, що хочуть отримати на свято і пишуть про це в листі Миколі. Але якщо хлопчикові чи дівчинці складно зробити вибір, то батьки можуть допомогти визначитися, що подарувати дитині на Миколая. Про бажаний подарунок варто написати в листі Миколаю, і він обов'язково врахує побажання дитини.

Що можна попросити у Миколая - ідеї подарунків

Підбираючи подарунок для дитини, обов'язково варто врахувати його побажання і захоплення, а також фінансові можливості сім'ї. Рекомендується також врахувати сучасні тренди - часто дітям хочеться річ, яка є у інших.

Відео дня

Пропонуємо кілька ідей, що подарувати на Миколая хлопчикові чи дівчинці:

  • Книга. Це не тільки захоплюючий, але і корисний для загального розвитку дитини подарунок. Дитині молодшого шкільного віку можна подарувати книгу казок, середнього віку - енциклопедію. Хороший варіант того, що попросити на Миколая дитині 11 років - це пригодницька книга, наприклад, "Гаррі Поттер" або "Поліанна". Вартість такого подарунка - до 300 гривень.
  • Дитячий мікроскоп. Це дуже цікавий подарунок для дітей-дослідників. Хороший варіант того, що подарувати на Миколая дитині 8 років і старше. Ціни на прилад стартують від 600 гривень.
  • Конструктор - універсальний подарунок, який захопить дитину на багато годин. Малюкам дарують конструктори з великими деталями, а для школярів головною мрією є Lego. Вартість подарунка - від 300 гривень до пари тисяч.
  • 3D-пазл. Це одна з ідей того, що попросити на Миколая в 13 років і старше. Молодшим дітям такий подарунок може бути не цікавий. У магазинах можна знайти 3D пазли на будь-яку тематику - динозаври, вертольоти, глобус, будівлі, машини, тварини та багато іншого. Вартість подарунка - 200-700 гривень.
  • Дитячий набір для творчості - подарунок мрії для будь-якого маленького творця. Асортимент таких товарів величезний - розмальовки, набори для шиття, миловаріння, ліплення з глини, бісероплетіння, картини за номерами.
  • Набір для експериментів. Якщо в будинку росте юний хімік або майбутній вчений - то це найкраща ідея того, що попросити на Миколая дитині 9 років і старше. Найпопулярніші в наш час набори для фокусів, робототехніки, хімічних дослідів, археології, дослідів з кристалами. За такий подарунок доведеться заплатити 300-500 гривень.
  • Ляльковий будиночок. Якщо роздумуєте, що подарувати на Миколая дівчинці - це чудова ідея. Багатьом хлопчикам також буде цікаво. Ляльковий будиночок або румбокс - це міні-кімната, яку можна зібрати за інструкцією і прикрасити на свій смак. Вартість подарунка в залежності від розміру коливається від 600 до 2000 гривень.
  • Настільні ігри. У дитячих магазинах продаються ігри для дітей різного віку і з різними інтересами. Часто випускаються настільні ігри за мотивами сучасних мультфільмів. У них дитина зможе грати разом з друзями або з сім'єю. Найпростіші ігри коштують 200-300 гривень, більш захоплюючі - 500-700 гривень.
  • Солодощі. Універсальний подарунок для кожної дитини - хто з малечі не любить солодке? Батьки, які стежать за здоров'ям дітей, можуть підібрати спеціальні корисні ласощі. Також дітям можуть сподобатися різні незвичайні і рідкісні солодощі, наприклад, молочні коктейлі зі смаком шоколадних батончиків.
  • Іграшка. Це найпопулярніший подарунок на День святого Миколая дітям з найширшим асортиментом. Дошкільнятам можна подарувати м'які іграшки, старшим дітям - іграшкового персонажа з улюбленого мультфільму або гри. Дівчатка часто просять у Миколая ляльок і пупсів.
  • Залізниця. Про такий подарунок мріють і багато дорослих, а діти будуть в захваті. Яскраві поїзди і багаторівневі рейки захоплять дитину і її друзів на багато годин. Коштує така річ недешево - від 800 до 3000 гривень.

Після придбання подарунка Миколаю залишається тільки покласти його під подушку, поки дитя спить. І тоді ніч з 5 на 6 грудня стане для дитини дійсно чарівною. 

Вас також можуть зацікавити новини: