Коли День фармацевта в Україні / depositphotos.com

У фармацевтів є кілька професійних свят у році. Всесвітній день фармацевта відзначається 25 вересня, а українське свято фармацевтів святкується у третю субботу вересня. В цьому році українське свято випало на 17 вересня.

УНІАН розповідає, як виникло це свято і яку листівку можна відправити знайомим.

Раніше ми говорили, які вихідні та свята у вересні 2022 чекають українців.

Відео дня

День фармацевтичного працівника - історія і традиції

У 1999-му році президент України Леонід Кучма дав відповідний наказ і заснував свято "День фармацевта". Торжество отримало статус державного, однак, всеукраїнський вихідний день в цю дату не передбачений. День фармацевта - відмінна можливість, щоб вшанувати працю всіх працівників галузі і нагадати їм про те, як важливі їх професійні навички. У цю дату проводяться численні семінари та конференції, вручаються грамоти і звучать вітальні промови для всіх тих, хто присвятив своє життя фармакології.

День фармацевта - картинки і побажання

День фармацевта в Україні 2022 - вітання / depositphotos.com

З Днем фармацевтичного працівника! Поваги від начальства, вдячності від клієнтів, підтримки від друзів, тепла від рідних та любові від найближчих!

***

У цей день я хочу побажати вам, щоб ви були відмінно підковані в своїй роботі, щоб вміли давати грамотні рекомендації відвідувачам і завжди були в пошані! Бажаю радіти життю і цінувати свою роботу, адже ви дійсно допомагаєте людям стати здоровими!

Как поздравить с днем фармацевта / depositphotos.com

Вітаю зі святом! Міцного здоров'я, сімейної гармонії, процвітання та удачі! Нехай поступово, одна за одною, збудуться усі ваші мрії!

***

Фармацевт - найважливіша людина, що допомагає знайти потрібні ліки. У День фармацевта бажаємо великого майбутнього без хвороб, неприємностей і проблем! Міцного здоров'я, сімейного благополуччя та професійних звершень!

День фармацевта 2022 - листівки / depositphotos.com

З Днем фармацевту! Професійних та творчих успіхів, процвітання, удачі та, звичайно ж, здоров'я.

***

Поспішаю привітати вас з Днем фармацевтичного працівника і побажати розуміння від колег, поваги від начальства, вдячності від клієнтів, підтримки від друзів, тепла від рідних і любові від найближчих! А ще міцного здоров'я, сімейної гармонії, процвітання і удачі! Нехай поступово, одна за однією, збудуться всі ваші мрії!

Вас також можуть зацікавити новини: