День спорту 2022 - листівки / pixabay.com

Щорічно в Україні день фізкультурника відзначається в другу суботу вересня. У 2022-му році день спорту випадає на 10 вересня. У цю дату проводять різні заходи, орієнтовані на підтримку здоров'я тіла і духу. УНІАН розповість, яке привітання буде вдалим сьогодні.

Раніше ми говорили про те, які свята і вихідні у вересні 2022 чекають українців.

День фізкультури 2022 - привітання та листівки

Вітання зі святом / листівки УНІАН

Працювати, працювати і ще раз працювати - ось формула успіху знаменитих спортсменів. Бажаю багато роботи, багато віри в себе і багато задоволення від першого і другого. З Днем фізкультури та спорту!

Відео дня

Сьогодні День фізичної культури і спорту України, так що побажаємо всім бути спортивними і здоровими. Нехай тіла не слабшають, а кістки і м'язи не підводять. Спорт повинен приносити радість і допомагати людям в їх житті, нехай же так і буде. Зі святом!

День фізкультурника в Україні / листівки УНІАН

Спортивні досягнення - це привід для того, щоб пишатись собою. Сила тіла і духу втілилася в одній людині, яка стала гордістю для усіх нас. Залишайтеся завжди таким же витривалим та сильним, як зараз.

Вітаю з Днем фізичної культури і спорту України. Бажаю бадьоро, весело, підстрибом, без задишки і з доброю посмішкою на обличчі бігти назустріч щастю і своїм мріям. Виблискуй, ніби золота медаль на Олімпійському чемпіоні, гори, як полум'я Олімпійського вогню. Міцних сил тобі, міцного здоров'я, міцного характеру, міцної дружби і любові!

Як привітати у день спорту 2022 / листівки УНІАН

Вітаю з Днем фізичної культури і спорту України. Бажаю сили і розуму, здоров'я і впевненості, оптимізму і бадьорості, свободи вибору і твердості характеру. Бажаю активних рухів по життю: і в роботі, і на відпочинку, і навіть в танцях в тапочках по дому.

Вас також можуть зацікавити новини: