З Днем підприємця / ua.depositphotos.com

Щороку День підприємця Україна відзначає в першу неділю вересня. Свято було засновано Указом Президента ще 1998 року. У 2023 році цей день випадає на 3 вересня. Як гарно привітати тих, хто примудряється підтримувати економіку нашої країни навіть у важкий воєнний час - у нашій святковій добірці.

День підприємця в Україні - привітання 

Вітаю з Днем підприємця! Бажаю тобі успішного бізнесу, відмінного доходу і отримання задоволення від улюбленої справи! Нехай тебе завжди супроводжує удача і зустрічаються на шляху тільки хороші люди! Всіх благ тобі і процвітання!

***

Відео дня

Бути підприємцем - особлива праця. І в це свято хочеться побажати вам чогось особливого. Нехай усі підприємницькі ризики будуть зведені до мінімуму, конкуренти в одну мить зникнуть, а доходи не оподатковуються. Бажаємо вам щастя, здоров'я та цілковитого благополуччя.

***

Вітаю з Днем підприємця! Бажаю завжди знаходити ту саму "золоту жилу". Бажаю всі геніальні ідеї втілювати у свій гучний успіх. Бажаю отримувати від своєї справи не тільки високий прибуток, а й масу задоволень від самореалізації, процвітання і важливості вжитих заходів на благо.

***

Вітаю тебе з Днем підприємця! Я бажаю тобі всіляких успіхів у справах, чесних і порядних партнерів, невичерпного потоку клієнтів і подальшого процвітання! Пам'ятай, що навіть мільярдери колись починали з малого, але вони вірили у свій успіх!

***

Вітаю всіх причетних із Днем підприємця! У вас рідко бувають вихідні і життя постійно вирує в суєті трудових буднів. Бажаю вам гарної підприємницької хватки, успіхів і великого прибутку. Нехай родина та близькі друзі підтримують у всіх починаннях. Будьте стійкими до труднощів і добрими до людей. Ростіть, розвивайтеся, розширюйтеся і щоб фортуна завжди була на вашому боці!

***

Вітаю всіх кмітливих і заповзятливих з професійним святом! Бажаю, щоб у кожного підприємця складалося все так, як навіть не мріялося! Нехай чесні і чуйні будуть партнери, нехай завжди знаходиться компроміс, навіть в самих заплутаних ситуаціях. Бажаю величезних прибутків, достатку і процвітаючого життя! Великих вам творчих успіхів і розвитку!

***

Вітаю! Нехай справа, якою ти займаєшся, буде процвітати, приносити прибуток, радість, а найголовніше, задоволення. Ніколи не кидай розпочатих справ, якими б складними вони не здавалися, адже все у тебе вийде! З днем підприємця!

З Днем підприємця - листівки

День підприємця - листівка / листівки УНІАН

***

Листівка День підприємця / листівки УНІАН

***

День підприємця - листівка / листівки УНІАН

***

Листівка День підприємця / листівки УНІАН

***

День підприємця - листівка / листівки УНІАН

Раніше ми розповідали, які свята та вихідні у вересні 2023 будуть.

Вас також можуть зацікавити новини: