День сина і дочки 2023 / depositphotos.com

11 серпня відзначається зворушливе родинне свято - День сина і доньки. У нас його відзначають нещодавно, але воно вже стало досить популярним. Красиві картинки, вірші та привітання допоможуть сказати, як ви любите свою малечу, навіть якщо один уже з бородою, а в іншої - двоє своїх дітей.

День сина і дочки - коротка історія свята

Щорічно 11 серпня у США та Німеччині відзначають сімейне свято - День сина і доньки. У нас це свято з'явилося нещодавно, але стає дедалі популярнішим. 

Уперше День сина і дочки відзначили 1988 року. Його започаткували як привід відволіктися від буденних клопотів і приділити увагу своїм дітям. Адже моменти, коли вся родина збирається разом, дуже важливі в нинішній нелегкий час. Привітайте цього дня своїх дітей зі святом, обійміть, а якщо немає змоги - надішліть зворушливий вірш або листівку. 

Відео дня

День сина і дочки - привітання

Хто дорожче всіх на світі?

Ну, звичайно, наші діти.

Зайчики, сонечка, квіточки!

Наші дочки і синочки!

***

Вітаю із Днем сина і доньки, мої рідні. Ви просто подарунок долі, і ми щасливі, що ви обрали нас своїми батьками! Любимо сильно!

***

Вітаю із Днем сина і доньки! Нехай усі ваші справи вінчаються успіхом, нехай буде на шляху удача і везіння, нехай буде чудовим настрій і веселою душа, нехай оточує повага, світле щастя і добрі друзі.

***

Вітаємо всіх синів, доньок і всіх батьків, яким доля подарувала дітей, зі святом! Немає у світі нічого кращого і чистішого за любов батьків до дітей і любов дітей до батьків. Нехай же наші доньки і сини завжди радують нас і приносять нам тільки позитивні емоції!

***

Дорогі діти, ви мій захист, опора і найбільше щастя! Я люблю вас і всією душею бажаю бути здоровими, успішними і щасливими! Нехай удача посміхається вам! Пам'ятайте, я вами пишаюся, мої рідні!

День сина і дочки - листівки

День сина і дочки - картинки / УНІАН

***

День дочки і сина / листівки УНІАН

***

11 серпня - День сина і дочки / листівки УНІАН

***

День сина і дочки - картинки / УНІАН

***

11 серпня - День сина і дочки / листівки УНІАН

Раніше ми розповідали, коли будуть свята і вихідні в серпні 2023 і як відпочиваємо на день Незалежності. 

Вас також можуть зацікавити новини: