Найкращі жахи на Хеллоуїн / скріншот

Сьогодні весь світ відзначає свято Хеловін - день нечисті і кошмарів. Вечір Хеловіну - найкращий час для того, щоб завершити святковий день за переглядом фільму жахів. Пропонуємо вам список фільмів жахів, які скрасять ваш вечір Хеловіну і допоможуть повністю зануритися в атмосферу моторошного свята.

1. Чужий (Alien), 1979 рік, режисер Рідлі Скотт

Читайте такожВийшов новий тизер фільму жахів "Хеловін вбиває" Цей науково-фантастичний фільм жахів відомий як один з кращих хоррорів всіх часів. Кіно отримало "Оскар" за візуальні ефекти і безліч престижних нагород. Події фільму відбуваються на космічному кораблі, екіпаж якого зіткнувся з жахливим інопланетним монстром. Актриса Сігурні Уівер прекрасно впоралася з головною роллю фільму і передала глядачеві емоції жаху і відчаю.

2. Кладовище домашніх тварин (Pet Sematary), 2019 рік, режисер Кевін Колш

Фільм знятий за сюжетом відомого роману Стівена Кінга, майстра жанру жахів. Головний герой фільму разом з сім'єю переїжджає в нове містечко і поселяється біля кладовища, де місцеві жителі ховають своїх вихованців. Одного разу його кіт гине, і сім'я ховає його на кладовищі. А на наступний день улюбленець повернувся додому живим і в дуже поганому настрої.

Відео дня

3. Воно (It), 2017, режисер Андрес Мускетті

Список фільмів фільмів на Хеловін / скріншот

Цей фільм вийшов не так давно, але вже став культовим і дуже полюбився публіці. Кіно є однією з найвідоміших екранізацій романів Стівена Кінга. Група з сімох підлітків з маленького містечка намагаються знайти і зловити жахливого монстра Пеннівайза, який приймає образ клоуна. Пеннівайз раніше вже не раз нападав на місто і вбивав дітей, а через 27 років він повернувся за новими жертвами.

4. Жах Амітівілля (The Amityville Horror), 2005, режисер Ендрю Дуглас

Цей культовий фільм знятий на основі реальної історії. Сімейна пара з дітьми переїжджає в будинок, де роком раніше чоловік застрелив всю свою сім'ю за наказом голосів в голові, як він зізнався. Незабаром з сім'єю починають відбуватися дивні речі: вони відчувають постійний холод і бачать привидів. Жахливий будинок починає доводити своїх мешканців до божевілля.

5. Франкенвіні (Frankenweenie), 2012, режисер Тім Бертон

Фільми на Хеллоуїн / скріншот

Чорно-білий мультфільм від студії Дісней - один з кращих сімейних фільмів жахів, який можна дивитися з дитиною. Режисер Тім Бертон зняв дуже атмосферний фільм з унікальним візуальним стилем. Головний герой - хлопчик на ім'я Віктор, який в результаті дослідів зумів воскресити свою загиблу собаку. Жителі міста дізнаються про це і загоряються бажанням воскресити своїх померлих улюбленців. 

Читайте також інші новини: