Гороскоп на п'ятницю / zinoti.lt

Сьогодні в гороскопі будуть переважати не особисті, а в першу чергу суспільні інтереси. Попри п'ятницю, на роботі всі будуть намагатися викладатися по максимум і перейнятися загальним результатом. 

Овен

Зростають успішність, комунікабельність, швидкість реакції. Цей день дозволить вам налагодити комунікацію з оточуючими, дійти до згоди з партнером або знайти мир в душі.

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, яким категорично не можна довіряти
Тілець

Зірки гороскопу категорично не радять Тельцю обговорювати будь-якої важливе питання з людьми, від яких залежить просування його справ. Поради інших людей здатні лише все ускладнити. 

Відео дня

Близнюки

Весь день Близнюків буде характеризуватися необхідністю робити вибір. Головне, що Близнюкам не вдасться зайняти нейтральну позицію: їм доведеться прийняти рішення на користь одного з варіантів. 

Рак

Рак захоче розчистити простір навколо себе і чи не цілий день проведе за прибиранням. Це допоможе вам ближче до кінця дня навести порядок і в думках. 

Лев

Ймовірно, що особисте життя не буде занадто займати Львів – створилася напруженість у професійній діяльності і в фінансовому становищі вимагатиме великої концентрації сил. 

Діва

Діва може відчувати прикре почуття безсилля стосовно якоїсь проблеми. Краще відкладіть рішення складних завдань на потім. 

Терези

Ваги будуть схоплювати все на льоту! Їх мозок обіцяє працювати швидко і чітко, допомагаючи Терезам орієнтуватися в найскладнішій обстановці. 

Скорпіон

Скорпіон не налаштований ризикувати грошима, навіть якщо ситуація буде його до цього підштовхувати. Останнім часом ви схильні до економії, і це не можна назвати поганою якістю. 

Стрілець

Підвищена працездатність допоможе вам впоратися з будь-якими справами, особливо з тими, які вимагають концентрації уваги. 

Козеріг

У четвер вас буде переслідувати думка, що ви щось упускаєте. Неможливо бути в курсі всього, тому сьогодні Козерогу варто розслабитися і зосередитися на тому, що він знає точно, тобто на звичайних поточних питаннях.

Водолій

Водолію протипоказано братися за будь – які важливі проекти-є велика ймовірність їх провалити.

Риби

У всьому, за що б Риби не бралися, вони будуть схильні до останнього стояти на своєму. Можливо, в якихось випадках їх впертість буде виправдано, проте далеко не завжди.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: