Макіяж на Хеловін 2020/ фото pixabay.com

Наближається свято Хеловін, яке кожного року традиційно відзначається на межі жовтня та листопада.

Коли Хеловін у 2020 році

Хеловін цього року буде відзначатися у ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Оскільки свято припадає на суботу, яка є вихідним днем, то веселощі можна продовжити ще й у неділю.

Макіяж на Хеловін: цікаві ідеї гриму

Читайте такожПеревтілення на Хеловін: ідеї моторошних костюмів до свята нечистіНа додаток до страхітливих костюмів на свято нечесті потрібно зробити тематичний макіяж. Відьма, привид, скелет, клоун, кішка або персонаж із якогось відомого фільму – варіантів "жахливого" гриму на цьогорічний Хеловін є безліч. Варто лише обрати той, який найкраще доповнюватиме костюмований образ і запастися необхідними засобами для нанесення макіяжу.

Відео дня

Череп (скелет)

Популярним образом на Хеловін залишається макіяж у стилі Цукрового черепа, або Санта Муерте – божества, що уособлює смерть (релігійний культ, поширений у Мексиці).

Макіяж Санта Муерте на Хеловін / pinterest
Макіяж черепа на Хеловін / embergrim

Відьма

Страшна, мила або ж сексуальна – відьма на Хеловін може бути різною. Варто обрати "свій" відьомський образ і зробити неймовірний макіяж.

Макіяж відьми на Хеловін / pinterest.com

Зомбі

Такий образ передбачає нанесення на обличчя й тіло за допомогою косметики жахливих саден, синців, виразок, слідів крові, трупних плям, порізів і рваних ран.

Макіяж зомбі на Хеловін / jamadvice.com.ua
Грим на Хеловін  / ibeauti.ru

Відомі персонажі

Перевтілитися на Хеловін у якогось страшно-веселого персонажа – легко! Це може бути Харлі Квін, Диво-жінка, Жінка-кішка або лялька з фільму Пила. Стосовно ж чоловіків, то можна нанести грим Джокера, Фредді Крюгера, Едварда руки-ножиці, героя з Сімейки Адамсів та інших персонажів.

Макіяж Харлі Квін на Хеловін / pinterest.com 
Макіяж мумії на Хеловін / jamadvice.com.ua

Тварини

Постати у свято Хеловін можна у вигляді кішечки, леопарда або оленяти Бембі. Аби образ був завершеним, варто знайти відповідний обруч з вушками.

Макіяж леопарда на Хеловін / pinterest.com

Вас також можуть зацікавити новини: