З Вознесінням Господнім / листівки УНІАН

На Вознесіння Господнє згадують, як Ісус Христос вознісся на небо і завершив Свій земний шлях. У 2023 році свято Вознесіння Господнє відзначають 25 травня - через 40 днів після Великодня. Це одне з 12 головних церковних свят і важлива дата для кожного віруючого.

Привітайте близьких з Вознесінням красивими віршами, прозою і листівками від УНІАН.

Привітання з Вознесінням Господнім - вірші , проза, листівки

Привітання з Вознесінням Господнім / листівки УНІАН

Нехай великий Бог

Відео дня

Пошле вам радість в хату,

Міцне здоров’я й літ юрбу густу,

І доленьку усміхнену багату,

І пісню українську золоту.

Нехай до вас в оселю щастя прилетить

Внесе на крилах свіжість світанкову,

І оптимізму сонячне тепло!

***

Мир вашому дому, нехай віра і любов гріють і оберігають серця близьких та дорогих серцю людей. Нехай в небі завжди світить зірка, яка освітлює дорогу і направляє на істинний шлях. Всіх благ і процвітання! З Вознесінням Господнім!

***

Картинки з Вознесінням Господнім / УНІАН

Вознесіння Господнє

Звістку добру несе.

Нехай з радістю сьогодні

Господь дарує все!

Хай буде з вами щастя,

І Божа благодать!

Тоді негоди всякі

Вас будуть оминать!

***

Господь вознісся в небеса і тим самим подарував нам надію на щастя і світле майбутнє. Нехай Він береже тебе згори, нехай кожна молитва, сказана твоїм серцем, буде почута. Зі святом!

***

Листівки з Вознесінням Господнім / УНІАН

Зі святом сьогодні

Я вас всіх вітаю!

У свято Вознесіння

Здоров’я бажаю!

Бажаю вам щастя,

Надії й любові!

Завжди щоб Господь

Був у кожному слові!

***

Вітаю з Вознесінням! Нехай Господь охороняє вашу сім'ю від зла і негоди і дарує вам благополуччя, любов і благодать. Нехай на серці буде світло і спокійно, кожен день приносить радість і позитив.

***

Привітання з Вознесінням Господнім / листівки УНІАН

У свято Вознесіння Господнього від душі хочу побажати миру і добра, усмішок і радості, щастя і натхнення. Нехай кожен день, посланий Богом, підносить тебе до висот відради, любові та краси!

***

Вітаю з Вознесінням Господнім! Нехай в цей день світло і радість опромінюють нас, нехай віра в майбутнє вкриє від негараздів і допоможе не втрачати надії навіть у найтемніший час. Зі святом! І нехай на душі завжди буде світло і сонячно від віри та любові до Бога.

***

Листівки з Вознесінням Господнім / УНІАН

Вознесіння Господнє на порозі -

День світлої надії та чудес.

Нехай зникають всі скорботи та тривоги,

А всі молитви линуть до небес!

***

Вітаю з Вознесінням Господнім! Бажаю всього доброго і світлого в це чудове свято! Нехай душа буде сповнена щастя, радісних емоцій і любові! Нехай Господь пошле Своє благословення і допомагає у всіх благих справах і починаннях!

***

Картинки з Вознесінням Господнім / УНІАН

У цей світлий день вітаю вас з Вознесінням Господнім! Нехай душа буде чистою, а серце - люблячим. Бажаю отримувати задоволення від кожного дня і не забувати дякувати Господу за кожну прожиту хвилину.

***

Від щирого серця вітаю зі світлим днем Вознесіння Господнього! Нехай ваш дім зігріє сонце і промені наповнять його добром, радістю, щастям! Бажаю взаєморозуміння, дружної сім'ї і міцної любові!

***

Привітання з Вознесінням Господнім / листівки УНІАН

Вітаємо зі світлим святом всіх віруючих і бажаємо вам праведних справ, милосердя Господнього і покаяння. Нехай у вашому домі буде світло, а діти будуть здоровими і щасливими!

***

Вітаю зі світлим святом Вознесіння Господнього! Нехай життя складається з радісних моментів і приємних дрібниць, буде сповнене любові, добра і теплоти людських сердець! Більше благих діянь, чудових сюрпризів, чарівних подій! Насолоджуйся дивовижним світом, вір в себе і проживи гідне життя!

***

Листівка з Вознесінням Господнім / УНІАН

У це велике християнське свято бажаю тобі Божого благословення! Нехай Вознесіння Господнє подарує твоєму серцю віру, розуму - надію, а здоров’ю - силу! Нехай люди, яких ти зустрінеш, будуть праведними, а дороги, якими ти підеш, ведуть тебе до справжнього щастя!

***

Нехай Господь ніколи не залишить ваш дім і оберігає в цьому житті не тільки від бід, але і від поганих вчинків, помислів і людей. Нехай Його любов ніколи не дасть згаснути вогню віри в ваших душах. Бажаю вам благополуччя і щастя, здоров'я і миру, гармонії і доброго світла в очах. З Вознесінням!

***

Раніше ми розповідали про свято Вознесіння Господнє, його традиціях і що заборонено робити в цей день.

Вас також можуть зацікавити новини: