Дебютував серіал у 1987 році / Скріншот

Культовий мультсеріал «Сімпсони» можуть закрити протягом року. Нині на екрани вийшов уже 31 сезон.

Про можливе закриття розповів в інтерв’ю JOE композитор серіалу Денні Ельфман.

Читайте такожЗ'явився трейлер нового фільму з Річардом Гіром і зіркою "Гри престолів" Пітером Дінклейджем (відео)

Відео дня

Останні роки творча команда «Сімпсонів» неодноразово порушувала питання фіналу серіалу, оскільки вершина успіху вже була і пора б його «згорнути».

«Ну, з того, що я чув, це наближається до закінчення… Я не знаю точно, але я чув, що це вже зроблять протягом року», – сказав Ельфман, додавши, що був здивований такому тривалому успіху мульсеріалу.

«Все, що я можу сказати, то це тільки те, що я здивований такому успіху. Оскільки на той час (з початку 1 сезону – УНІАН) я взагалі не вважав, що в нього є хоч якийсь шанс. Тому повірте: це один із найбільших сюрпризів у моєму житті», – зауважив композитор.

Довідка УНІАН. «Сімпсони» – американський анімаційний серіал, створений Меттом Ґрейнінґом для компанії FOX. Це сатирична пародія на стиль життя середнього класу США, втілена в сім'ї Сімпсонів.. Більшість подій відбуваються у вигаданому містечку Спрингфілді. Шоу висміює численні аспекти життя людей, американську культуру, суспільство, навіть американське телебачення.

«Сімпсони» є найдовшим анімаційний серіалом в історії американського телебачення: понад 650 епізодів, об'єднаних у 30 сезонів приблизно по 20 серій у кожному.

Дебютував 19 квітня 1987 на телеканалі FOX у Шоу Трейсі Ульман.