22 лютого відбувся фінал Нацвідбору 2020, завдяки якому стало відомо, хто ж представить Україну на Євробаченні-2020, яке відбудеться у травні в Роттердамі, Нідерланди.

Право представляти нашу країну на сцені в Нідерландах отримав гурт Go_A. Колектив поїде на міжнародний конкурс із україномовною піснею "Соловей".

Читайте такожБукмекери спрогнозували, хто виграє Євробачення 2020 та яке місце посяде Україна

Цей гурт є вельми автентичним та незвичайним для української естради. Етнічні мотиви, танцювальний біт, потужна електроніка та використання етнічних інструментів з усього світу роблять саунд цього проекту неповторним.

Музиканти родом з різних міст України: засновник гурту Тарас Шевченко - з Києва, солістка Катерина Павленко - з Ніжина, Ігор Діденчук - з Луцька, а Іван Григоряк - з Буковини.

Гурт Go_A також встиг виступити на багатьох фестивалях – від "Країни мрій" та "Гогольфесту" до Jazz Koktebel.

Колектив відомий і на міжнародному рівні: артисти виступали в Ізраїлі, Польщі та Білорусі.

Після перемоги Go_A букмекери змінили прогноз щодо України на Євробаченні. Наша країна піднялася з 22-го місця на 18-те.

За право представляти Україну цьогоріч на ЄвробаченніGo_A змагався з такими конкурсантами, як Jerry Heil, KRUTЬ, TVORCHI, KHAYAT і David Axelrod.

Нагадаємо, 65-й конкурс Євробачення цього року пройде в травні у нідерландському Роттердамі. Перший півфінал відбудеться 12 травня, а другий півфінал – 14 травня. А вже 16 травня пройде гранд-фінал і стане відоме ім’я переможця Євробачення-2020.