Обмеження вводиться з 16 березня / klops.ru

Американські кіностудії припиняють зйомки в США і Канаді через загрозу поширення коронавірусу Covid-19.

Про це повідомляє Forbes.

Обмеження вводиться з 16 березня і попередньо триватиме два тижні.

Відео дня

Читайте також"Форсаж 9" – на паузі: прем'єр єру найочікуванішого фільму 2020-го перенесли на рікТак, роботу над контентом припиняють компанії ABC і 20th Century Fox TV, які належать Disney, також заморожують проекти Netflix, Apple і Warner Bros. TV.

За даними видання, прем'єри ремейка «Русалоньки» і нового сезону «Анатомії пристрасті», швидше за все, будуть відкладені. Також, швидше за все, відкладуть вихід «Алеї кошмарів» Гільєрмо дель Торо, «Один вдома», нового «Пітера Пена», а також «Шан-Чі та легенда десяти кілець» від Marvel.

Apple припинила виробництво «Ранкового шоу», а Warner Bros. TV – роботу над «Люцифером». Netflix заморозив виробництво нових сезонів «Дуже дивних справ» та «Грейс і Френкі». Рішення за серіалами і фільмами, які виробляються за межами США і Канади, як, наприклад, «Відьмак», будуть прийматися окремо по кожному проекту.

Як повідомляв УНІАН, президент США Дональд Трамп оголосив у країні загальнонаціональний режим надзвичайної ситуації. За даними університету Джонса Хопкінса, число підтверджених випадків коронавірусу в США досягло 2 174, померло 47 осіб, одужали 12.

Всього у світі зареєстровано понад 145 тисяч випадків зараження новим коронавірусом. Померли приблизно 5,5 тисячі осіб, вилікувались майже 72 тисячі.