Картини будуть доступні на всіх ринках, де в даний час фільми йдуть в кінотеатрах \ rusbase.vc

Американська кінокомпанія Universal оголосила, що в п'ятницю відразу кілька фільмів компанії, включаючи «Людину-невидимку», «Полювання» і «Емму», стануть доступними в онлайн-сервісах.

Читайте такожUniversal працює над новим фільмом "Дракула"

Це рішення компанія ухвалила на тлі рекомендацій скоротити відвідування масових заходів через коронавірус. Фільми можна буде взяти напрокат на термін до 48 годин з рекомендованим цінником в $19,99. Картини будуть доступні на всіх ринках, де в даний час фільми йдуть в кінотеатрах, передає kommersant.

Відео дня

Також Universal оголосила, що фільм «Тролі. Світовий тур», який готується до виходу в прокат 10 квітня, стане доступний одночасно в кінотеатрах і онлайн. В даний час вікно театрального прокату традиційно дорівнює 90 дням. Фільм «Дивна подорож доктора Дуліттла», який вже вийшов, не буде брати участь у цій програмі і чекає свого випуску в Китаї, коли в країні знову буде дозволено ходити в кінотеатри.

Як повідомляв УНІАН, намічену на квітень прем'єру нового фільму про агента Джеймса Бонда «Не час помирати» відклали до листопада у зв'язку з поширенням коронавірусу. Також перенесли прем'єри «Тихого місця 2», «Мулан», «Форсажу-9».