"Дедпул 3" може стати абсолютно новим досвідом для Marvel / фото instagram.com/vancityreynolds

Канадський актор і кінопродюсер Райан Рейнольдс після переговорів з Marvel Studios отримав повний творчий контроль над фільмом «Дедпул 3».

Читайте такожMarvel в найближчі роки не планує знімати "Дедпула 3" - творець персонажуПро це повідомляє wegotthiscovered.com.

«Райан Рейнольдс виграв та отримав все, що хотів від Marvel: рейтинг R, творчу свободу, велику зарплату та багато чого іншого», – зазначив Інсайдер Деніел Ріхтман.

Зазначається, що на цей час офіційного підтвердження цієї інформації немає, але якщо слух виявиться правдою, то «Дедпул 3» стане для Marvel абсолютно новим досвідом.

«Дедпул 3»: що відомо про фільм

  • Майбутній американський супергеройський фільм, заснований на коміксах Роба Лайфелда і Фабіана Ніціези видавництва Marvel Comics. Є сиквелом картини «Дедпул 2».
  • У грудні 2019 року Райан Рейнольдс розповів, що команда «Дедпула» вже взялася за розробку сценарію майбутнього фільму.
  • Наразі відомо, що до написання сценарію залучили сестер Ліззі та Венді Моліньє, які отримали премію «Еммі» за свій внесок у «Закусочну Боба», а також підготували останню версію спін-оффу «Мачо та ботан».