Джамала знялася у фільмі / фото прес-служба 1+1

Українська співачка та переможниця "Євробачення" Джамала знімалася у фільмі "Євробачення: Історія вогненної саги". Після перегляду фільму співачка опублікувала в Instagram пост, в якому розповіла про свої враження від нього.

"Звичайно, коли мене запрошували, я знала тільки основний хук - співак з Ісландії мріє потрапити на цей конкурс. І все! Моє відверте враження після перегляду: дуже гарна, світла, сімейна комедія про цілі та мрії", - написала Джамала.

Читайте такожДжамала знялася у фільмі Netflix разом з Віллом Ферреллом і Рейчел МакАдамс (фото)

Відео дня

Також вона додала, що режисери точно і в деталях показали все те, що відбувається за лаштунками конкурсу.

"Як видають мікрофони; як іде репетиція; якщо ти вичерпав свій час, тебе просять зі сцени; як звертаються до виконавців (зверніть увагу! називають не ім'я, а країну). Як виконавці проводять час, спілкуються. Так, бувають вечірки, і навіть є такі виконавці, які можуть сказати щось на кшталт "шкода, твоя пісня за рейтингом дуже низько" перед виступом! І ти повинен зробити вигляд, що все добре і йти на сцену. Дуже круто показали основний "гріх" - як виконавці у підготовці над піснею майже завжди перестараються з постановкою, нарядом. Такий дитячий, але дуже милий момент (спойлер!), співаки ніколи не дорослішають, вірять у мрію, ельфів і справедливість! Все так", - додала співачка.

За словами Джамали, цей фільм вже потрапив в топ-10. І дуже круто, що він створений з любов'ю до фанатів.

Як повідомляв УНІАН, раніше Джамала зворушила мережу першою зустріччю своїх двох синів.