Постер до фільму "Спокуса" / filmpro.ru

Гарне кіно, кохання, пристрасть, відверті сцени... Здається, відмінний вибір для перегляду зі своєю другою половинкою. А головне, що добірка цих фільмів дозволить вам з маленької іскри розпалити справжній вогонь.

"Спокуса"

Луїс Антоніо Варгас - багатий торговець кави, який вирішив взяти собі в дружини американку, познайомившись з нею по листуванню. Коли він приїжджає, щоб зустріти Джулію Расселл, то виявляється дуже здивований тим, що вона не зовсім проста жінка, як він очікував. Знайшовши своє щастя, він і його дружина починають нове життя. Все йде нормально, поки історія не бере фатальний поворот в лабіринти брехні, обману і вбивства. Джулія виявляється зовсім не Джулією, а іншою жінкою, яка привласнила чуже ім'я. Вона обкрадає чоловіка і збігає. Але головний герой готовий на все, щоб знайти свою дружину.

"Основний інстинкт"

Детектив Нік Каррен веде розслідування у справі про збочене вбивство на сексуальному ґрунті. Підозра падає на подругу вбитого Кетрін - письменницю, автора шокуючих романів, яка в своїй останній книзі докладно описала абсолютно аналогічний злочин. До слова, ту саму загадкову письменницю зіграла Шерон Стоун.

"Куриоса"

Чуттєвий любовний трикутник в богемній атмосфері Парижа кінця XIX століття. Двоє чоловіків закохані в одну жінку, а заборони існують для того, щоб їх порушувати. Цікаво, що сценаристи створили сюжет фільму за реальними мемуарами, фотографіями і записками Марії де Реньє. Будучи одруженою з поетом і письменником, вона дійсно мала коханця. 

"Сором"

Брендон - 30-річний житель Нью-Йорка, який страждає від нездатності контролювати своє сексуальне життя. При цьому перед ним не може встояти жодна жінка. Але його життя перевернеться з ніг на голову, коли до нього приїде рідна сестра Сіссі.

"Антихрист"

Фільм починається з того, як дворічний син немодолої пари падає з вікна, в той момент, коли його батьки пристрасно займаються сексом. Смерть дитини буквально зводить з розуму жінку, тому її чоловік-психотерапет вирішив відвезти її в лісову гущавину, щоб врятувати її від нескінченного почуття провини і депресії.

Вас також можуть зацікавити новини: