Мультфільми 2022 вже вийшли на екрани і готові порадувати дітей та дорослих / фото ua.depositphotos.com

Мультфільми і комедії люблять дивитися не тільки діти, а й дорослі. Хто ж відмовиться посміятися під веселі пригоди яскравих анімаційних персонажів.

Тому ми зібрали для вас найкращі Мультфільми 2022 року, які вже вийшли, і їх обов'язково варто глянути. Уточнимо, що до списку увійшли мультфільми 2021-2022 років, і далі вони розташовані не за рейтингом, а за бажанням автора матеріалу. 

До речі, раніше УНІАН назвав кращі фільми для гарного настрою.

Мультфільми 2022 - список, який варто подивитися

  • Ліга монстрів (Rumble)

Американський мультфільм студії Paramount Animation вийшов на екрани в грудні 2021 року. Він розповідає про маленьку дівчинку, яка мріє стати тренером. Вона бере під свою опіку монстра-невдаху в надії перетворити його на чемпіона.

Мультфільм отримав свою порцію критики, зараз його рейтинг на IMDb - 5,9 бала з 10.

  • DC Ліга Супер-Улюбленців (DC League of Super‑Pets)

Мультфільм, заснований на персонажах DC Comics, розповідає про пригоди чотирилапого друга Супермена - пса Крипто. Вони нерозлучні, мають однакові надздібності й разом борються зі злочинністю. Але коли Супермена викрадають, Крипто доведеться перевершити самого себе, щоб його врятувати.

Мультик був знятий студією Warner Animation, головного героя озвучував Дуейн Джонсон, а рейтинг на IMDb зараз - 7,2 бала.

  • Базз Рятівник (Lightyear)

Це мультфільм 2022 року, який можна із задоволенням глянути. Він розповідає про космонавта Базза, який на просторах Всесвіту здолав безліч ворогів, але тепер по дорозі додому йому доведеться битися з армією роботів могутнього лиходія, імператора Зурга.

Він був знятий студіями Pixar Animation Studios і Walt Disney Pictures і вийшов на екрани в 2022 році. Мультик має рейтинг IMDb 6,1.

  • Монстри на канікулах: Трансформанія (Hotel Transylvania: Transformania)

Спочатку Sony Pictures Animation планувала випустити його в кінотеатрах влітку 2021 року, проте через пандемію показали новий мультфільм у 2022 році на сервісі Amazon Prime Video. Поточний рейтинг на IMDb - 6,0.

Це четверта частина серії мультфільмів про пригоди графа Дракули та інших монстрів. Вона розповість про готель "Трансільванія", де все пішло зовсім не за планом через таємничий винахід, що перетворює монстрів на людей і навпаки.

  • Посіпаки: Становлення лиходія (Minions: The Rise of Gru)

Цей мультфільм 2022 року вийшов на екрани в червні, його створила студія Illumination. Він розповідає історію одного 12-річного хлопчика Грю, який мріяв стати найбільшим суперлиходієм у світі.

У США підлітки влаштували свого роду флешмоб - приходили на показ мультика в кінотеатри в костюмах лиходія. До речі, одну з ролей озвучував Жан-Клод Ван Дамм. Рейтинг на IMDb - 6,5.

  • Льодовиковий період: Пригоди Бака (The Ice Age Adventures of Buck Wild)

Нова серія цього мультфільму Дісней 2022 року виходу була знята компанією 20th Century Animation. Вже п'ятий мультфільм розповість про пошук нової домівки братами опосумами. Для цього їм доведеться відправиться в подорож і зіткнутися з різними тваринами того часу.

Це п'ятий і, мабуть, останній, мультфільм франшизи, і один із найслабших. Він отримав добрячу порцію критики, а на IMDb його оцінили всього в 4,3 бала. Однак любителям цієї серії може бути цікаво глянути продовження пригод.

  • Кіт у чоботях 2: останнє бажання (Puss in Boots: The Last Wish)

Мультфільм кіностудії DreamWorks Animation вийшов на екрани не так давно, у грудні 2022 року. Зараз стрічка має рейтинг на IMDb в 7,9. За сюжетом Кота в чоботях, який витратив 8 життів із 9, все ж долає пристрасть до пригод, і він відправляється в подорож. Але не просту: його мета - знайти міфічне Останнє бажання і повернути витрачені життя.

Героїв мультика озвучували, серед інших, Антоніо Бандерас і Сальма Гайєк.

  • Морське чудовисько (The Sea Beast)

Анімаційний мультфільм 2022 року виробництва Netflix Animation має рейтинг IMDb 7,0.

У ньому розповідається про юну дівчину, яка сховалася на кораблі легендарного мисливця за морськими монстрами, щоб разом з ними відправитися в епічну подорож в незвідані води і до того ж увійти в історію.

Вас також можуть зацікавити новини: