Кадр з фільму "DC Ліга Супер-Улюбленців" / фото Warner Bros. Pictures

"DC Ліга Супер-Улюбленців", "Диваки назавжди" та "Лети зі мною": що в кіно з 28 липня

09:17, 28.07.2022
4 хв.

Цього тижня в українських кінотеатрах стартують три новинки. Маленьких глядачів та дорослих фанатів коміксів порадує анімаційний фільм "DC Ліга Супер-Улюбленців", а любителі екстремального чорного гумору зможуть подивитися комедію "Диваки назавжди". Також цього тижня в прокаті стартує зворушлива французька комедія "Лети зі мною" з онуком легендарного Жана-Поля Бельмондо в головній ролі. Детальніше читайте в огляді УНІАН.

УНІАН підготував традиційну добірку новинок тижня в кінотеатрах України.

DC Ліга Супер-Улюбленців / DC League of Super-Pets (США, 2022)

28 липня в український прокат виходить пригодницький анімаційний фільм "DC Ліга Супер-Улюбленців", який порадує і маленьких кіноглядачів, і дорослих фанатів коміксів.

У центрі сюжету опиниться пес Супермена Крипто, який володіє тими ж суперсилами, що ї його господар, і допомагає йому протистояти злочинності в Метрополісі. Одного разу лиходії викрадають Супермена та інших членів Ліги Справедливості. Тепер Крипто повинен переконати двір-команду – гончого Аса, вислобрюхую свинку Пі-Бі, черепаху Мертона і білку Чіпа – опанувати свої щойно набуті суперсили і допомогти врятувати супергероїв.

В український прокат мультфільм вийде одночасно зі світовою прем'єрою, тож український глядач зможе неупереджено оцінити його разом з усіма.

Диваки назавжди / Jackass Forever (США, 2022)

Четвертий фільм з легендарної треш-серії "Диваки" вийшов у світовий прокат ще у лютому 2022 році, але тепер на екстремальні експерименти Джонні Ноксвілла та компанії зможуть подивитися на "великому екрані" і українські глядачі.

Нагадаємо, американський телевізійний серіал "Диваки" транслювався на телеканалі MTV протягом 2000-2002 років, а після цього було випущено ще чотири повнометражних фільмів. Усі вони характеризується як екстремально-гумористичне реаліті-шоу, де герої здійснюють різного роду креативні, небезпечні, грубі, насмішкуваті трюки та розіграші.

У новому фільмі до своїх ролей повернувся весь акторський склад із попередніх фільмів, за винятком Райана Данна, який загинув у автокатастрофі у 2011 році, та Бема Марджери, який був звільнений зі зйомок у лютому 2021 року. Серед запрошений зірок цього разу – Machine Gun Kelly, Шакіл О'Ніл та Tyler, the Creator.

Фільм отримав доволі непогані відгуки від критиків та глядачів. Так, на IMDb у нього оцінка 6,9 з 10, а на Rotten Tomatoes – 86% схвалення від кінооглядачів та 91% від широкої аудиторії.

До слова, невикористані кадри з фільму було зібрано окремо під назвою Jackass 4.5 і опубліковано на Netflix 20 травня 2022 року.

Лети зі мною / Envole-moi (Франція, Італія, 2021)

28 липня в український прокат вийде зворушлива французька комедія "Лети зі мною" про дружбу без соціальних і поколінських кордонів.

В центрі сюжету – молодий мажор на ім’я Томас, який проводить ночі в клубах, а дні – в ліжку. Його батько-лікар, втомившись від витівок хлопця, примушує сина піклуватися про одного зі своїх пацієнтів, 12-річного Маркуса. Коли доля зіштовхне їх, життя обох зміняться назавжди.

Режисерське крісло посів Крістоф Барратьє – французький музикант і кінорежисер, чий дебютний фільм "Хористи" отримав дві номінації на "Оскар" і досі є прикладом одного з успішних та високо оцінених дебютів у французькому кіно.

Головну роль у стрічці виконує Віктор Бельмондо – онук знаменитого Жана-Поля Бельмондо, зірки фільмів французької "нової хвилі". Для продовжувача акторської династії це перша головна роль у кар’єрі.

Загалом фільм отримав теплі відгуки. Так, на IMDb у нього оцінка 6,1 з 10.

Як працюють кінотеатри в умовах воєнного часу

Кінотеатри в умовах воєнного стану працюють з певними особливостями. Так, якщо починається повітряна тривога, то показ фільму зупиняється, а глядачів просять покинути залу і відправитися в найближче бомбосховище. Найчастіше, якщо тривога триває менше півгодини, то показ фільму продовжують з того місця, на якому зупинилися, якщо довше – повертають гроші або пропонують обміняти квиток на інший сеанс.

При цьому сеанси прив'язані до комендантської години і роботи громадського транспорту – найбільш ранні сеанси починаються о 10:00, а найпізніші – о 19:00.

***

Крім того, ви можете подивитися фільми, що вийшли в прокат в попередні тижні, а також найкращі серіали липня 2022 року – цього тижня стартує новий серіал "Милі ошуканки: Первородний гріх", що є вже четвертим проектом в рамках відомої телефраншизи.

Марина Григоренко

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся