Фестиваль пройде з 5 по 11 липня / фото REUTERS

Наближається одна з найбільш очікуваних музичних подій цього року Atlas Weekend 2021. Цього року фестиваль пройде з низкою змін, про які ми і розповімо нашим читачам. 

Читайте такожAtlas Weekend Friends Edition: кого послухати на фестивалі цього рокуОтже, насамперед варто відзначити, що музичний фестиваль Atlas Weekend в звичайному форматі перенесли на 2022, оголосивши, що хедлайнери на кшталт Twenty One Pilots, Placebo і т.д. також переносяться. Натомість організатори вирішили провести в ті ж дати - з 5 по 11 липня - фестиваль Atlas Weekend Friends Edition 2021 в оновленому форматі. Ключова особливість-відсутність іменитих зарубіжних хедлайнерів.

Проте, в лайн-апі все ж є кілька іноземних імен: наприклад, гуру танцювальної музики з Великобританії Fatboy Slim, опозиційна Російська експериментальна група Shortparis, епатажний Естонський репер Tommy Cash, романтичні латиші Brainstorm, білоруський репер ЛСП, його співвітчизники Ляпіс-98 і NizKiz, і ще кілька Імен з країн ближнього зарубіжжя.

Відео дня

Ще одним важливим нововведенням цього року стала обов'язкова реєстрація на безкоштовні дні фестивалю. Так, їх цього року буде цілих два. 5 і 6 червня пройдуть з однаковим лайн-апом артистів і попередньою реєстрацією. Це робиться для того, щоб уникнути великого натовпу в перший день і витримати карантин вимоги за кількістю відвідувачів. Важливо, що навіть якщо у вас є абонемент на всі дні, потрапити на територію фестивалю 5 або 6 липня можна буде тільки при наявності окремого квитка на перші дні. Заповнити анкету і отримати Квиток можна за цією посилання

Актуальні ціни:

абонемент на всі дні - від 2200 грн за FAN і 5200 за VIP;

одноденний квиток - від 850 грн за FAN і 2400 за VIP;

триденний квиток - від 1700 грн за FAN і 4050 за VIP.

Інші новини за темою: