Третій сезон "Королівства" вийде у 2022 році / кадр з фільму

Відомий датський режисер Ларс фон Трієр зніме фінальний третій сезон свого хоррор-серіалу "Королівство", який виходив у 1990-х роках.

Читайте такожХоррор-серіал "Будинок з прислугою" продовжили ще на один сезонПро це повідомляє Deadline з посиланням на заяву самого режисера і його студії Zentropa.

Серіал "Королівство" Ларс фон Трієра третій сезон: що відомо

Співавтором сценарію та режисером виступить Фон Трієр.

Відео дня

У заключному сезоні буде п'ять епізодів. У продовженні з'являться як старі, так і нові герої.

Зйомки почнуться у 2021 році, а вихід запланований на 2022 рік. Першим його покаже датський стрімінговий сервіс Viaplay.

Відомо, що новий сезон буде "досліджувати нерозкриті таємниці лікарні та розпалювати старі чвари між шведами й датчанами".

Серіал "Королівство" Ларс фон Трієра: сюжет і загальна інформація

  • Шоу розповідає про пацієнтів і персонал в королівському госпіталі Копенгагена, який був побудований на болоті, де колись розміщувалися резервуари з відбілювачем для прання. Поступово герої все частіше стикаються з містичними явищами.
  • Серіал повинен був складатися з трьох сезонів, але зйомки третього скасували, в тому числі через смерть деяких акторів.
  • Перший сезон серіалу вийшов в 1994 році, другий - в 1997 році. У кожному з них було по чотири серії. У 2004-му вийшов американський ремейк, сценарій якого написав Стівен Кінг за мотивами оригіналу.