Вийде другий сезон серіалу The Last оf Us / фото Rock Paper Shotgun

Канал HBO офіційно продовжив постапокаліптичну драму The Last Of Us з Педро Паскалем та Беллиою Ремзі у головних ролях на 2 сезон.

Сценаристи серіалу і виконавчі продюсери Крейг Мейзін і Ніл Дракманн вказали, що вони планують адаптувати події другої відеоігри 2020 року The Last оf Us Part II, якщо у шоу буде більше сезонів - що тепер і буде. Про це пише видання Entertainment Weekly.

"Важко описати сюжет другої частини, не спойлеривши його, тому ми просто скажемо, що є два основних повороти, які викликали таку сильну і негайну реакцію гравців, що Дракманну, який розробив обидві гри, погрожували розправою", - готориться в матеріалі.

Відео дня

Дракманн заявив, що він "відверто приголомшений тим, що так багато людей налаштувалися і приєдналися до нашого переказу подорожі Джоела і Еллі".

"Співпраця з Крейгом Мейзіном, нашим неймовірним акторським складом і знімальною групою, а також з HBO перевершила мої і без того високі очікування. Тепер у нас є абсолютне задоволення, щоб знову зробити це з другим сезоном", - сказав Дракманн.

Серіал The Last Of Us - подробиці

Екранізація гри показує світ, де стався спалах епідемії мутованого гриба-паразита, який перетворює людей на зомбі. У центрі сюжету досвідчений цинічний контрабандист Джоел, який втратив дочку на зорі пандемії. Тепер йому належить перевезти через всю країну зухвалу дівчинку Еллі з імунітетом до хвороби.

Ролі Джоела і його супутниці виконають Педро Паскаль і Белла Рамзі відповідно. Ці актори вже знімалися разом в іншому успішному шоу від HBO - "Грі престолів".

Шоураннером екранізації виступив Крейг Мейзін, який створив серіал "Чорнобиль". У виробництві також бере участь автор оригінальної гри - глава студії Naughty Dog Ніл Дракманн. Перша серія шоу вийшла 15 січня на HBO Max.

Вас також можуть зацікавити новини: