Серіали Netflix - Відьмак / фото facebook.com/witchernetflix

Стрімінговий сервіс Netflix знімає, випускає й викладає у мережу одні з найцікавіших серіалів. Часто в день прем’єри на платформі викладаються відразу всі серії підряд. Багато із серіалів стали дуже популярними.

"Гострі картузи" / Peaky Blinders

Британський кримінально-драматичний телесеріал, який був запущений у 2013 році. За шість років вийшло п’ять сезонів. Шостий сезон проекту стане фінальним для цієї телевізійної історії.

У серіалі розповідається про молодіжну банду з Бірмінгема, яка серед народу отримала назву "Гострі козирки". Її очолює жорстокий Томмі Шелбі, лідер злочинного клану, який вирішив домогтися нових висот за всяку ціну.

"Дивні дива" / Stranger Things

Американський науково-фантастичний серіал, перший сезон якого вийшов у липні 2016 року. Цьогоріч запланований до показу 4 сезон.

Дія відбувається у 1980-х роках у невеликому містечку в провінції. Все починається зі зникнення маленького хлопчика. Місцевий шериф та друзі зниклого беруться з’ясовувати, що сталося з дитиною. У ході розслідування юні друзі знайомляться з таємничою дівчинкою, що має паранормальні здібності, й розуміють, що в місті коїться щось дуже дивне.

"Корона" / The Crown

Драматичний телесеріал "Корона" розповідає історію становлення і правління королеви Великої Британії Єлизавети II. У ньому описується безліч кризових ситуацій, політичних інтриг та скандалів, що виникли довкола королівської сім’ї.

Прем’єра першого сезону відбулася в листопаді 2016 року. Наразі глядачі встигли насолодитися 4 сезонами серіалу й зараз вони в очікуванні продовження, адже загалом заплановано 6 сезонів.

"Чорне дзеркало" / Black Mirror

Британський науково-фантастичний телесеріал-антологія, який наразі налічує 5 сезонів. У ньому сатирично зображена параноїдальна залежність людей від гаджетів і технологій.

Автори серіалу акцентують на тому, що інформаційне поле має бути нашим головним помічником, а не володарем над свідомістю. Це вони намагаються сказати за допомогою демонстрації життя головних героїв.

"Хід королеви" (Ферзевий гамбіт) / The Queen's Gambit

Осиротівши у 9-річному віці, Бет Хармон опиняється у дитячому будинку. З самого дитинства вона захопилася шахами і почала показувати чудові результати, здобуваючи перемоги на різноманітних конкурсах.

Проте вона опинилася на шляху саморуйнування, почавши вживати алкоголь та транквілізатори. Так шахи і наркотики стають пристрастю Бет.

"Картковий будинок" / House of Cards

Американський політико-драматичний телесеріал, який складається із 6 сезонів. Він відкриває світ корумпованої політичної життя округу Колумбії разом з усім брудом, брехнею й жадібністю.

Глядачів очікують захопливі політичні інтриги та закулісні таємниці. У серіалі багато колоритних персонажів, зокрема амбіційних і безжальних політиків.

"Відьмак" / Witcher

Фентезійний серіал, заснований на серії романів Анджея Сапковського. Він розповідає історію безстрашного Геральта з Рівії, який поодинці полює на моторошних монстрів, що становлять смертельну небезпеку для життя звичайних людей.

Головну роль у серіалі виконав британський актор Генрі Кевілл, який здобув всесвітню популярність, зігравши Супермена у фільмах "Людина зі сталі" та "Бетмен проти Супермена". Прем’єра відбулася у грудні 2019 року, другий сезон планується на 2021 рік.

Вас також може зацікавити: